veliko slavlje

Luka Modrić emotivnom porukom raznježio mnoge: "Sretan rođendan mom najboljem prijatelju"

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Galerija

"10 je uvijek poseban broj. Sretan rođendan mom najboljem prijatelju! Volim te beskonačno", napisao je Luka Modrić uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom.

Luka i Vanja Modrić posljednjih nekoliko tjedana itekako imaju razloga za slavlje. Nakon što su proslavili rođendan svoje kćeri krajem travnja, veliko slavlje pripremili su i sinu Ivanu.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

"10 je uvijek poseban broj. Sretan rođendan mom najboljem prijatelju! Volim te beskonačno", napisao je jedan od najboljih nogometaša na svijetu u opisu fotografije na kojoj pozira s malenim slavljenikom.

Modrićevom sinu su rođendan čestitala i brojna slavna lica, među kojima se našla i domaća pjevačica Franka Batelić koja također danas slavi rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1️⃣0️⃣ is always a special number.😉😍Happy birthday to my best buddy.🙏🏻 Love you endlessly!❤️❤️❤️

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Sredinom svibnja ove godine Vanja i Luka Modrić su proslavili 10. godišnjicu braka. Njihova veza i brak su otpočetka skladni, pa nisu nikada privlačili pozornost javnosti skandalima nego mirnim životom s troje djece. Supružnici su se upoznali 2004. godine, a šest godina kasnije stali su pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene