Luka Modrić je na Instagramu podijelio fotografije s rođendanske proslave svoje 3-godišnje kćeri Sofije.

Galerija


Kapetan naše nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić nikada nije pokušavao sakriti koliko mu obitelj znači u životu, a sada je na Instagramu raznježio svoje obožavatelje i prijatelje najnovijim obiteljskim fotografijama.

Vezani članci Luka i Vanja Modrić Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž Luka i Vanja Modrić Luka Modrić pokazao svoju romantičnu stranu i sve raznježio, javio mu se i Danijel Subašić

Luka je tako odlučio podijeliti sa svojih gotovo 19 milijuna pratitelja dio slavljeničke atmosfere s rođendana svoje najmlađe kćeri Sofije koja je navršila tri godine.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj princezi. Tata te jako voli!", napisao je Luka uz fotografije koje je objavio na kojima mu se osim malene slavljenice pridružila i supruga Vanja, starija kći Ema i sin Ivano.

Malena Ema očito je velika obožavateljica lika Mickeyja Mausa pa je na proslavi sve bilo ukrašeno s njegovim likom, čak i rođendanska torta.

Čestitkama su se pridružile brojne domaće, ali i svjetske zvijezde poput Darija Srne, Izabel Kovačić, Francesca Tottija, Francka Riberyja, Maradone i mnogih drugih.

Ana Nikolić otkrila kako je izgledala nekada, pa izazvala divljenje: "Nikad nisi trebala ništa raditi na licu"