Preslatko

Luka Modrić podijelio dio slavljeničke atmosfere s obiteljske proslave, pazilo se na svaki detalj

Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 +0 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Galerija

Luka Modrić je na Instagramu podijelio fotografije s rođendanske proslave svoje 3-godišnje kćeri Sofije.

Kapetan naše nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić nikada nije pokušavao sakriti koliko mu obitelj znači u životu, a sada je na Instagramu raznježio svoje obožavatelje i prijatelje najnovijim obiteljskim fotografijama.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Luka je tako odlučio podijeliti sa svojih gotovo 19 milijuna pratitelja dio slavljeničke atmosfere s rođendana svoje najmlađe kćeri Sofije koja je navršila tri godine.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj princezi. Tata te jako voli!", napisao je Luka uz fotografije koje je objavio na kojima mu se osim malene slavljenice pridružila i supruga Vanja, starija kći Ema i sin Ivano.

Malena Ema očito je velika obožavateljica lika Mickeyja Mausa pa je na proslavi sve bilo ukrašeno s njegovim likom, čak i rođendanska torta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Čestitkama su se pridružile brojne domaće, ali i svjetske zvijezde poput Darija Srne, Izabel Kovačić, Francesca Tottija, Francka Riberyja, Maradone i mnogih drugih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene