sedmi rođendan

Luka Modrić raznježio sve emotivnom objavom za rođendan kćeri, čestitala joj i brojna slavna lica

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Galerija

Luka i Vanja Modrić kćeri su pripremili slavlje za rođendan, a sve je bilo u znaku Pokemona.

Dok ne ruši rekorde na nogometnim terenima, Luka Modrić uzoran je otac. Njegova kći Ema prosladila je sedmi rođendan, a ponosni tata na svom je profilu na Instagramu objavio djelić slavlja sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Luka Modrić s obitelji pokazao djelić atmosfere Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, nogometaš ne može biti ponosniji: "Srećo moja!"

"Sedam godina! Moje sve sve više raste, a raste i moja ljubav prema njoj. Volim te", napisao je Luka u emotivnoj posveti svojoj kćeri.

Luka je sa svojom suprugom Vanjom iznenadio kći malim, ali lijepim slavljem za njezin rođendan. Tulum u znaku Pokemona organizirali su na terasi svoga doma. Osim fotografije s Emom, objavio je i onu s cijelom svojom obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7️⃣ years old! 😍🎂🎈My everything is getting bigger and my love for her also.🙏🏻❤️Love u soo much ❤️ #Ema #Birthday #Pokemon😬 #Family 🙌🏻

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Među brojnim čestitarima našla su se i neka poznata lica, među kojima su Marin Čilić, Darijo Srna, Domagoj Vida te Izabel Kovačić, koji su Emi poželjeli sve najbolje za sedmi rođendan.

Luka i Vanja Modrić imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene