Prava Lucija!

Najpoznatija domaća plus size manekenka iznenadila ovom fotografijom: "Možda je neukusno, ali...''

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +0 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer objavila je fotografiju na kojoj ponosno pokazuje višak kilograma i lice bez šminke.

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer ponovno je iznenadila javnost, objavivši fotografiju za koju bi mnogi od nas dva put promislili bi li učinili isto.

Pogledaj i ovo showbuzz ''NIKAD VIŠE'' Ispovijest Lucije Lugomer: "Završila sam u bolnici, tresla se, bila pregladna"

Naime, Lucija je na svom profilu na Instagramu svojim pratiteljima odlučila pokazati "pravu sebe", u izdanju bez imalo šminke na licu ali viškom na trbuščiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

"Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez šminke. Lucija bez popravaka. Lucija bez dodataka. Lucija s trbuščićem. Lucija s kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidžami. Lucija sa strijama i borama. Lucija s nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe, niti drugih. A i dalje je Lucija s osmijehom na licu. Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena. A toga nam jako, baš jaaaako fali. Puno je lažnog savršenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije. Da vas inspirira i opusti. Ljeto je "iza ugla" i mnoge žene su već sada pod velikim pritiskom kako ce izaći na plažu. Počinju promatrati svoje tijelo u skroz drugačijem pogledu jer je "zimski san" već itekako završio.
Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se.
Ovo sam ja. Iskrena i sretna! I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio. Ljubim vas na ovaj kisni utorak", napisala je Lucija uz objavljenu fotografiju.

Fotografiju joj je dosad lajkalo više od 8 tisuća ljudi, au komentirama je dobila brojne pohvale i pozitivne komentare na račun svog izgleda i iskrenosti.

"Obožavam te, divna ženo", "Meni nikako nije jasno zbog čega te hejteri smatraju delebom? Gledam tvoj struk, usko. Obline? Zakon. To nisu nezdrave obline. Meni si prekrasna", "Predivna, sanžna i samopouzdana žena", "Žena lavica", poručili su joj pratitelji.

Iako dobiva pohvale, Lucija se često susreće i s brojnim ružnim komentarima na račun svog izgleda i obračunava se s drugim influencerima i obožavateljima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene