52 su joj godine!

Proslavila ju je veza s legendarnim glazbenikom, a sad vrućim fotkama sa snijega časti tri milijuna pratitelja!

Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lucas Jagger (Foto: Getty Images) +0 Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Galerija

Luciana Gimenez pozirala je u bikiniju na snijegu pa vrućom fotografijom počastila tri milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

Bivša djevojka legendarnog glazbenika Micka Jaggera i brazilska voditeljica Luciana Gimenez podigla je temperaturu na skijanju u Aspenu kada je na snijegu pozirala u minijaturnom bikiniju, pri čemu je nije omela ni temperatura 10 stupnjeva ispod ništice.

"Tko je rekao da bikini ne ide uz snijeg?", napisala je 52-godišnja Luciana uz fotografiju koju je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciana Gimenez 🧿🦂 (@lucianagimenez)

Luciana je najveću slavu stekla vezom s frontmenom The Rolling Stonesa, s kojim ima 22-godišnjeg sina Lucasa, a svjetski su joj mediji dodijelili nimalo laskavu titulu razaračice brakova. Naime, Mick je imao aferu s Lucianom iza leđa svoje tadašnje supruge Jerry Hall, a Luciana je otkrila da je trudna s njegovim djetetom 1998. godine. Sve je u konačnici rezultiralo razvodom Micka i Jerry, a ona nikada nije krila koliko ne podnosi Lucianu.

"Ne znam što osjeća prema meni, ali razumijem da sam je vjerojatno povrijedila", izjavila je jednom prilikom Luciana.

Mick, koji je trenutačno u vezi s 34-godišnjom balerinom Melanie, ima još šestero djece iz različitih veza. Prvo dijete, danas 51-godišnju kćer Karis, dobio je u vezi s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt, a potom je dobio i danas 50-godišnju kćer Jade s tadašnjom suprugom Biancom. S Jerry Hall ima četvero djece, 37-godišnju Elizabeth, 29-godišnju Georgiju, 35-godišnjeg Jamesa i 24-godišnjeg Gabriela. Njegovo najmlađe dijete je 5-godišnji sin Deveraux, kojeg je dobio s Melanie.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene