Ima 52 godine

Prozvali su je razaračicom brakova zbog afere sa slavnim glazbenikom, a danas je novi dečko ne ispušta iz vida!

Lucas Jagger (Foto: Profimedia) Lucas Jagger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lucas Jagger (Foto: Profimedia) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Lucas Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) +0 Mick Jagger (Foto: Profimedia) Galerija

Luciana Gimenez snimljena je na plaži u Brazilu, na kojoj se prepustila nježnostima i strastima sa svojim dečkom Renatom Breiom.

Bivša partnerica slavnog rokera Micka Jaggera, 52-godišnja Luciana Gimenez uživala je u strastvenim poljupcima sa svojim dečkom, ekonomistom Renatom Breiom na jednoj od brazilskih plaža, na kojoj su ih snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Provjerite! Ostavljate li dobar prvi dojam?

Bivša manekenka i televizijska voditeljica pritom je pokazala svoju zavidnu liniju u bijelom bikiniju dok je paradirala plažom, a Renato, s kojim je u vezi od srpnja prošle godine, nije se odvajao od nje ni u jednom trenutku. 

Luciana je dodatnu slavu stekla vezom s frontmenom The Rolling Stonesa, s kojim ima i danas 22-godišnjeg sina Luacasa, a svjetski su joj mediji dodijelili nimalo laskavu titulu razaračice brakova. Naime, Mick je imao aferu s Lucianom iza leđa svoje tadašnje supruge Jerry Hall, a Luciana je otkrila da je trudna s njegovim djetetom 1998. godine, nakon osmomjesečne afere. Sve je u konačnici rezultiralo razvodom Micka i Jerry, a ona nikada nije krila koliko ne podnosi Lucianu.

"Ne znam što osjeća prema meni, ali razumijem da sam je vjerojatno povrijedila", izjavila je jednom prilikom Luciana.

Mick, koji je trenutačno u vezi s 34-godišnjom balerinom Melanie, ima još šestero djece iz različitih veza. Prvo dijete, danas 51-godišnju kćer Karis dobio je u vezi s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt, a potom je dobio i danas 50-godišnju kćer Jade s tadašnjom suprugom Biancom. S Jerry Hall ima četvero djece, 37-godišnju Elizabeth, 29-godišnju Georgiju, 35-godišnjeg Jamesa i 24-godišnjeg Gabriela. Njegovo najmlađe dijete je 5-godišnji sin Deveraux, kojeg je dobio s Melanie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene