veliki dan

Našoj pjevačici pandemija koronavirusa nije pokvarila rođendan: "Radila sam stvari koje volim i pričala s ljudima koje volim"

Lu Jakelić Lu Jakelić Screenshot/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić +0 Lu Jakelić Galerija

Natjecateljica showa Tvoje lice zvuči poznato, Lu Jakelić, proslavila je 27. rođendan, a s obožavateljima je podijelila djelić slavljeničke atmosfere.

Domaća pjevačica Lu Jakelić proslavila je 27. rođendan, a detalje s proslave podijelila je i s obožavateljima na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola - 5 "Ovo je baš bilo dobro" Našoj pjevačici ostvarila se želja zbog koje su svi vidjeli koliko je sretna i prpošna: "Konačno je nešto po mojoj volji!"

"U jednostavnim stvarima pronađeš iskrenu bit života, a svima vam zahvaljujem što ste dio moje priče", napisala je pjevačica u opisu fotografija s proslave rođendana. Brojne kolege i obožavatelji čestitali su joj veliki dan, a s nama je podijelila kako je bilo proslaviti rođendan za vrijeme koronavirusa.

"Slaviti rođendan u doba korone je drugačije i na žalost možda usamljenije nego ono na što sam navikla. Ali, isto tako, pošto sam optimist i gledam lijepe stvari koje nam je donijela ova situacija, obratila sam pažnju na jednostavnije stvari u životu. U svom danu sam radila stvari koje volim i pričala s ljudima koje volim", ispričala je Lu za DNEVNIK.hr.

Jakelić je prošle godine objavila hvaljeni album prvijenac "Sve o čemu sam šutjela". Album "Sve o čemu sam šutjela" sadrži 12 pjesama, a sve su snimljene sa živim instrumentima ili vokalima, na što je Lu posebno ponosna. U 18 mjeseci rada na pjesmama Lu posebno ističe napredak, kako emotivni, tako i autorski:

"Opisala bih album kao svoju prirodnu životnu i glazbenu odgovornost prema sebi i onima koji su ga dugo čekali. Danas znam da napraviti album samostalno nije nimalo lako, ali je to jedan od najljepših životnih procesa koji se događa glazbeniku, pogotovo ako je samostalan autor. Imam tu sreću i dar da sam sve pjesme i glazbu napisala sama, a na putu produkcije pridružili su mi se ljudi koji iznimno vjeruju u mene i osjećaju to što stvaram. Sve o čemu sam šutjela nosi 12 pjesama u koje sam utkala svoje emocije, suze, sreću, ponos, novac i vjeru", rekla je Lu nakon što je album objavljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it’s the simple things in which you truly feel life worth living, and i thank you all for being a part of my story 🤍 #club27

A post shared by Lu☽ (@lujakelic) on

Lu Jakelić inače je natjecateljica showa Tvoje lice zvuči poznato uz Sinišu Ružića, Nedu Parmać, Marija Valentića, Marinu Orsag, Lanu Klingor, Marka Braića i Fabijana Pabla Medvešeka, a kojima prolazi nevjerojatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova.

Najbolji show se nastavlja, a uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone. Žiri čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski tandem Frano Ridjan i Maja Šuput uskoro će ponovno uveseljavati publiku svojim voditeljskim vještinama.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene