Apsolutni šok

Ova krhka djevojka samu sebe nije prepoznala kad su je pretvorili u muškarca!

Lu Jakelić Lu Jakelić Screenshot/Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić i Marko Braić TLZP: Lu Jakelić kao Dr. Alban Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić +0 Lu Jakelić Galerija

Lu Jakelić se u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Dr.-a Albanija. što nije bilo nimalo jednostavno.

Pjevačica Lu Jakelić je u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" morala odraditi transformaciju u Dr.-a Albana, a u "Backstageu s Miom" nam je priznala kako takav izazov nije očekivala.

Pogledaj i ovo Tvoje lice zvuči poznato Taj stas, glas, pokreti! Pogledajte kako to izgleda kad se kršni momak pretvori u damu, a i koje su to zanosne ljepotice koje je zasjenio!

"Definitivno je zabavnije biti muškarac, ali ovaj muškarac konkretno je dosta težak za biti, kao što možete vidjeti", rekla je Lu uoči nastupa.

Na pozornici je doista bila neprepoznatljiva, a ubrzo nakon nastupa nam je otkrila i svoje dojmove.

"Bilo je nezaboravno, ali ne toliko izvedba i nisam se uopće umorila s nastupom, nego ovo što vidite je nekih pet sati", otkrila nam je Lu.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Nives Ivanišević sve raznježila preslatkim fotografijama sa sinom u kućnoj atmosferi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene