Lorena Kovač jedna je od naših najpopularnijih manekenki, a početkom rujna udala se za Vedrana Đurišića.

Galerija


Prije nešto više od mjesec dana, domaća manekenka Lorena Kovač izgovorila je sudbonosno "da".

Vezani članci Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Bogati glazbeni program i sve za buduće mladence na 4. Sajmu vjenčanja Exclusive Rada Manojlović (Foto: Instagram) Priča dobila nastavak: Prije deportacije iz Švicarske srpska pjevačica udarila službenu osobu

Jedna od naših najpoznatijih manekenki tada se udala za poduzetnika Vedrana Đurišića, a na raskošnoj svadbenoj proslavi za zagrebačkom Jarunu goste su zabavljali Rada Manojlović i Dejan Matić.

Među uzvanicima su se našli Marko Grubnić, koji je na društvenim mrežama objavljivao fotografije s vjenčanja, ali i Hana Hadžiavdagić Tabaković, misice Katarina Mamić i Tija Matić, manekenka Vedrana Linardić i brojni drugi.

Lorena se prije nekoliko godina odselila u New York kako bi pokušala izgraditi manekensku karijeru, a ranije je radila kao hostesa.

I dan danas snima kampanje te nosi modne revije, iako u modnim krugovima više nije toliko aktivna kao nekad.

Ipak, kada su u pitanju revije slavnog modnog dvojca ELFS, Lorena ih ne propušta, a tako je bilo i sinoć u Novinarskom domu gdje je atraktivna brineta nosila jednu od najupečtljivijih haljina iz nove kolekcije.

Sudeći po viđenom, čini se kako Loreni bračni život itekako godi.

Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela