Ljupka Gojić Mikić vrlo rano preselila je u Italiju zbog manekenske karijere. A tamo je živjela upravo s prvom damom SAD-a.


Majka manekenke Ljupke Gojić Mikić prisjetila se na svom Instagramu dana kada je njezina kćerka počinjala s manekenstvom. Otišla je lijepa Ljupka tada u Milano, a njezina prva cimerica bila je, ni više ni manje, nego današnja prva dama SAD-a, Melania Trump.

Vezani članci Camilla Parker Bowles (Foto: Pixsell) Charlesova Camilla postala hit na društvenim mrežama nakon jednog za nju neuobičajenog poteza Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Jabuka ne pada daleko od stabla: Maminim stopama krenule i kćeri poznate manekenke pa zaplesale za Urbana

U Milanu nije napravila veliku karijeru pa se Melania ubrzo preselila u Pariz, a potom i u SAD, gdje je upoznala sadašnjeg supruga Donalda Trumpa. Majka slavne manekenke na Instagramu je, u duhovitoj objavi, napisala kako je suprugu pričala o Melaniji kao prvoj Ljupkinoj cimerici, na što ju je suprug pitao: "Koja Melania?", i otišao u garažu.

 

Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak' nije Đani Šverko ili Goran Štrok(stari automobilisticki asovi) Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set..Ja-kak ovih dana nigdje nema Ivanke Trump..tko je to, pita on..pa bivsa Trumpova zena..pa bivsa je, veli..Sjecas se kak je bila slicna onoj bosanskoj pjevacici i tu zapnem i nikak se sjetiti kak se zove Hanka Paldum..kojoj, pita..pa onoj plavoj iz Sarajeva, kak se zove..Esma Redzepova, kaze Ljubo Grozni..ma je, dalje.. daj da se sjetim..pomozi..Neda Ukraden, sav ponosan kak zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger. Znas li da je Melanija bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu,pitam ga..Koja Melanija?!..Ode u garazu.. #ivanatrump #hankapaldum #goranstrok #đanisverko

A photo posted by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on