Glumila američku predsjednicu

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE! Evo kako je Melania Trump izgledala prije 24 godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melania Trump i službeno postaje prva dama Amerike. A san je to koji je postao java. Prije 24 godine glumila je američku predsjednicu! Pogledajte video!

Melanija Trump sutra će i službeno postati prva dama Amerike. Slučajno ili ne, prije 24 godine glumila je ni više ni manje nego američku predsjednicu u reklami za jednu slovensku modnu tvrtku. Melanija Knaus tada je imala samo 23 godine.

Pogledaj i ovo Melania i Donald Trump Za očekivati? Procurili detalji tajnog plana Melanije Trump, samo jedan korak je dijeli od odluke koju sad svi iščekuju, a njenom mužu se neće svidjeti!

Autori reklame u kojoj glumi predsjednicu našoj su ekipi otkrili kako su je zapazili i kako je bilo raditi s njom. Od sutra će mahati iz Bijele kuće, a '93. kada je snimana ova reklama malo tko je vjerovao da će to doista biti tako. "Pa to je baš nevjerojatna, nevjerojatna slučajnost", rekla nam je scenaristica Jožica Brodarič.

Za ulogu predsjednice trebali su profinjenu osobu. Nije dugo trebalo da prst odluke padne na mladu Melaniju. "Mi smo je izabrali od jedne agencije koja nam je nudila razne manekenke, vidjeli smo da ima profinjen obraz", dodala je Brodarič.

Andrej Košak, filmski redatelj, pohvalio je njeno lijepo lice. "Ja sam je prvi put vidio na setu i prvo što sam vidio jest da ima jako lijepo lice", otkrio je Andrej Košak. Iako je mnogi sunarodnjaci pamte, tek rijetki su spremni danas o njoj govoriti. Scenaristica i redatelj reklame koja je oživjela u svim svjetskim medijima pamte je kao vrlo odgovornu osobu.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

"Decentna, nekako tiha. Nije bila neka eksponirana dejvojka, i tako dostojanstvena", prisjeća se scenaristica Brodarič. Iako mlada i u to vrijeme neiskusna, posao je odrađivala - profesionalno. "Vrlo profesionalna. Bila je malo povučena. Bila je dosta zrela za te godine. Izgleda da je imala taj cilj da ide u toj modi što dalje, pošto je godinu, dvije iza toga ona otišla u Milano", dodaje Košak. Gdje je krenuo njezin modni uspon. Jedina je prva dama koja stiže iz modnog svijeta. "Ja mislim da je cijela teorija da je ostvarila svoj san jer san svake manekenke je da se što bolje obuče, da je svi vide. I sad kad je postala prva dama, svi će pisati u kojoj je odjeći bila, koje je imala rukavice, koji nakit...", komentirao je Andrej Košak.

Poznata je po svom istančanom modnom ukusu, no uskočit će u cipele jedne od najomiljenijih prvih dama - Michelle Obama. Svaki turist kojeg smo zaustavili u Ljubljani imao je što reći za novu prvu damu.

"Svidjelo mi se to što je rekla da se neće useliti u bijelu kuću dok joj sin ne završi školu, ponijela se kao obična osoba, a ne kao prva dama", rekla je Sheila iz Velike Britanije.

Pa mnogi smatraju i da će ulogu prve dame zapravo preuzeti Trumpova kći Ivanka koja će se sa suprugom preseliti u Washington kako bi mu pomagala.

Ne mislim da je bolja od Donalda, ali je vrlo glamurozna", dodao je Matt iz Australije.

Kako god bilo - Melanija Trump sada je pred - izazovom i ulogom života. Intervju i reklamu pogledajte u prilogu Dnevnika NOVE TV.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene