Ljupka Gojić Mikić na društvenim je mrežama podijelila svoju frustraciju.

Galerija


Ljupka Gojić Mikić vratila se u Zagreb iz dalekog Japana, u kojem je donedavno živjela i radila. Naša nekad najuspješnija manekenka u goste je pozvala prijateljicu, koja je po samom dolasku u Hrvatsku – doživjela vrlo neugodno iskustvo. 

Ono što se Ljupkinoj prijateljici dogodilo tijekom vožnje taksijem bivšu manekenku toliko je razbjesnilo da je odlučila to podijeliti na Instagramu.

"Prvi put sam ju pustila samu po najdražem gradu... od Glavnog kolodvora do Knežije taksi je platila 140 kn! Mi smo sramota planete Zemlje!" napisala je Ljupka uz fotografiju prijateljice.

Reakcije Ljupkihinih obožavatelja bile su brojne. 

"Zato nam i je tak kak je, nažalost", "Stigla meni familija iz Makedonije '97. na svadbu. Od autobusnog kolodvora do željezničkog (glavnog) ravno 100 eurića. Prestrašnoooooo!!!!", "Nažalost, često se sramim", "U Zadru te traže za 10 minuta vožnje od aerodroma do grada od 500 do 800 kn 😳😳😳... nekad me baš sramota!", pisali su Ljupkini pratitelji.

Oglasila se i pjevačica Nika Antolos.

"Poznato...😔Prvi put kad sam u Zagreb došla, vozio me cijelim Zagrebom (trebala sam od glavnog autobusnog do Kvatrića) i naplatio 320 kn...", napisala je. 

Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio?