Lukea Perryja, koji je preminuo u 53. godini života u ponedjeljak, oduvijek su povezivali s prekrasnim ženama.

Galerija


Uspjeh američkog glumca Lukea Perryja 90-ih godina nitko nije mogao predvidjeti.

Vezani članci Jennie Garth i Shannen Doherty - 2 Snimanje pošlo po zlu, rješavale probleme šakama: "Možda smo se malo greble? To neću opovrgnuti" Slika nije dostupna JOŠ IH PAMTITE? Gdje su danas glumci iz serije 'Beverly Hills, 90210'

Luke koji je iznenada izgubio životnu bitku nakon teškog moždanog udara u 53. godini života, započeo je svoj glumački put u seriji "Beverly Hills 90210", dramskoj seriji koja je pratila život američkih srednjoškolaca i postala hit nedugo nakon premijere.

Luke je igrao ulogu Dylana McKaya, mladog buntovnika, zahvaljujući kojoj je dobio i nadimak "mladog Jamesa Deana".

Žene diljem svijeta su ga obožavale, a one koje su ga voljele bile su s njim sve do posljednjeg daha. Luke je preminuo u bolnici od posljedica moždanog udara, a uz njega su u tom trenutku bile bivša supruga Minnie Sharp i njegova zaručnica Wendy Madison Bauer.

Lukeov ljubavni život oduvijek je privlačio veliku pozornost medija i javnosti, no on je ipak većinu vremena proveo u koliko-toliko sretnim vezama i braku.

80-ih godina izlazio je s lijepom glumicom Yasmine Bleeth, koja se kasnije proslavila u seriji "Baywatch".

Kasnije su ga povezivali s glumicama Kelly Preston i Kristy Swanson, s kojima je bio u kraćim vezama, sve dok ranih 90-ih nije upoznao kolegicu Minnie Sharp, s kojom se vjenčao 1993. godine. Postali su roditelji sina Jacka i kćeri Sophie, no razveli su se 2003. godine. Nakon razvoda ostali su bliski i zajedno su odgajali djecu koju je Luke obožavao.

Posljednja žena s kojom je Luke bio bila je njegova zaručnica Wendy Madison Bauer, no svoju su vezu držali podalje od očiju javnosti. Pojavili su se zajedno tek jednom na crvenom tepihu, i to 2017.godine.

Prije nego što se zaručio, povezivali su ga s glumicom Renee Zellweger te s kolegicama iz "Beverly Hillsa" Shannen Doherty i Jennie Garth.

Dirljiv oproštaj: Posljednje riječi upućene Dylanu od Stevea lome srca i tjeraju suze na oči

Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja

Počeci mu nisu bili laki, a onda je dobio ulogu "zločestog dečka" te u krevet odveo brojne ljepotice