Lukea Perryja, koji je preminuo u 53. godini života u ponedjeljak, oduvijek su povezivali s prekrasnim ženama.

Galerija


Uspjeh američkog glumca Lukea Perryja 90-ih godina nitko nije mogao predvidjeti.

Vezani članci Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Pokušajte se ne naježiti: Uvodna špica serije "Beverly Hills" vraća nas gotovo 30 godina unatrag Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo

Luke koji je iznenada izgubio životnu bitku nakon teškog moždanog udara u 53. godini života, započeo je svoj glumački put u seriji "Beverly Hills 90210", dramskoj seriji koja je pratila život američkih srednjoškolaca i postala hit nedugo nakon premijere.

Luke je igrao ulogu Dylana McKaya, mladog buntovnika, zahvaljujući kojoj je dobio i nadimak "mladog Jamesa Deana".

Žene diljem svijeta su ga obožavale, a one koje su ga voljele bile su s njim sve do posljednjeg daha. Luke je preminuo u bolnici od posljedica moždanog udara, a uz njega su u tom trenutku bile bivša supruga Minnie Sharp i njegova zaručnica Wendy Madison Bauer.

Lukeov ljubavni život oduvijek je privlačio veliku pozornost medija i javnosti, no on je ipak većinu vremena proveo u koliko-toliko sretnim vezama i braku.

80-ih godina izlazio je s lijepom glumicom Yasmine Bleeth, koja se kasnije proslavila u seriji "Baywatch".

Kasnije su ga povezivali s glumicama Kelly Preston i Kristy Swanson, s kojima je bio u kraćim vezama, sve dok ranih 90-ih nije upoznao kolegicu Minnie Sharp, s kojom se vjenčao 1993. godine. Postali su roditelji sina Jacka i kćeri Sophie, no razveli su se 2003. godine. Nakon razvoda ostali su bliski i zajedno su odgajali djecu koju je Luke obožavao.

Posljednja žena s kojom je Luke bio bila je njegova zaručnica Wendy Madison Bauer, no svoju su vezu držali podalje od očiju javnosti. Pojavili su se zajedno tek jednom na crvenom tepihu, i to 2017.godine.

Prije nego što se zaručio, povezivali su ga s glumicom Renee Zellweger te s kolegicama iz "Beverly Hillsa" Shannen Doherty i Jennie Garth.

Dirljiv oproštaj: Posljednje riječi upućene Dylanu od Stevea lome srca i tjeraju suze na oči

Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja

Počeci mu nisu bili laki, a onda je dobio ulogu "zločestog dečka" te u krevet odveo brojne ljepotice