Ljubav iz bajke

Preminula glumica 37 godina je voljela jednog muškarca s kojim se uselila nekoliko dana nakon fatalnog susreta

Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Legendarna glumica Neda Arnerić pravu ljubav pronašla je tek u trećem braku s doktorom Miloradom Mešterovićem s kojim je provela 37 godina godina do njegove smrti u prosincu 2018. godine.

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom domu na Vračaru.

Pogledaj i ovo showbuzz Od prijatelja do ljubavnika Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

Njezino beživotno tijelo za blagavaonskim stolom pronašao je njezin brat tijekom posjete, a radi se o jednoj od najvećih glumačkih zvijezda na ovim prostorima.

A osim brojnim ulogama u kazalištu te na televiziji i filmu, Neda je bila poznata i po velikoj, pa čak i filmskoj ljubavi s trećim suprugom, doktorom Miloradom Mešterovićem kojeg je upoznala 5. rujna 1981. godine nakon svoje predstave "Mušica". Par je nakon predstave otišao na večeru, a za nekoliko dana već su počeli živjeti zajedno.

Ubrzo je uslijedilo vjenčanje, a Neda se često u intervjuima šalila kako ni ne zna točan datum istog, jer su godišnjice slavili na datum kada su se upoznali.

"Imala sam sreću. Prije toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljica koje su se udale za svoje dečke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac. Trebalo je proći neke stvari", otkrila je u jednom intervjuu, kao i to da joj je suprug bio najveća ljubav te brat, suprug, ljubavnik i prijatelj u jednom.

"Toliko sam sretna što smo izgurali sve zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji", zaključila je o Miloradu glumica koja je pala u depresiju nakon njegove smrti sredinom prosinca 2018. godine. Milorad je tada izgubio bitku s teškom bolesti, a javnost je za njegovu smrt saznala tek u siječnju 2019. godine, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja, kao i da se teško nosi s gubitkom.

Jedino za čime je žalila za života jest činjenica da nije imala djece. "Ja sam željela biti majka, ali tako nije išlo, naprosto Bog nije tako htio, ili već sudbina, mislim da sam u prednosti utoliko da nemam šansu. Da puno brinem, što je obavezni dio roditeljstva", izjavila je 2018. godine za IN magazin.

Prethodno, glumica je bila u dva kratka braka. Prvi je bio s redateljem Dejanom Karaklajićem, a drugi s 32 godine starijim glumcem Radom Markovićem, što je u ono vrijeme bio veliki skandal.

"Rade Marković je jako značajan za mene. S njim sam proživjela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je sve fenomenalno funkcioniralo. Nisam shvaćala zašto se svi zgražaju zbog nas, na čelu s mojom mamom", otkrila je jednom prilikom glumica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene