Nema im ravnih

Priča o najseksi paru koji ste vidjeli: Od njihove ljubavi će vam se zavrtjeti u glavi!

Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Kathy Donnert svojom je vještinom žongliranja zadivila žiri Supertalenta, no njezina je ljubavna priča još dojmljivija.

Mađarica Kathy Donnert (36) vitka je plavuša koja je u izazovnom kostimiću svojim talentom oduševila žiri Supertalenta. Njezine vještine žongliranja s nogama oduzele su dah publici i osigurale daljnji prolaz u natjecanje lijepoj Kathy, koja je uz to što se bavi cirkusom i majka dvoje malene djece. 

Pogledaj i ovo Kathy Donnert i Marcello Giurintano, Duo Giurintano (Foto: IN Magazin) Ostavljaju bez daha Upoznajte par koji je žiriju utjerao strah u kosti: ''Opasno je, ali važna je odgovornost i povjerenje''

Izazovni nastup tijekom kojeg je Kathy naglavačke žonglirala rekvizitima pomaže joj osmisliti i usavršiti i najbitnija osoba u njezinom životu, partner Marcello Giurintano (52). Iako ih dijeli velika razlika u godinama, ljubavna priča Marcella i Kathy ljepša je i od slavnih holivudskih romansi, a započela je upravo zbog ljubavi prema vratolomijama. 

Zajednička strast spojila je Kathy i Marcella pa danas zajedno rade i žive. Zajedno su 24 sata na dan, a iako uživaju u društvu jedno drugoga, priznaju i kako takva čvrsta povezanost može biti naporna.

Za njihov je odnos, tvrde, najbitnije povjerenje, a to se može vidjeti i u nastupu koji su priredili. 

''Mislim da ste vas dvoje najseki par u našem talentu ikad. Izgledate divno'', rekla im je Maja, a ni Davor nije skrivao odušvljenje.

''Zbilja ne razumijem ovo što smo vidjeli, bilo mi je čak malo zlo kad sam vas gledala koliko je to nevjerojatno izgledalo'', rekla je Martina. 

Ne čudi što je nastup bio dojmljiv, jer i Kathy i Marcello godinama bruse svoj zanat. Naime, Marcello je počeo iz hobija uvježbavati cirkuske vještine sa sestrom, a godinama mu je upravo ona bila partnerica. Prije dvije godine ju je pak zamijenila Kathy. 

"Došlo je prirodno, mi smo par. Jako mi se svidjelo. Željela sam to napraviti i biti s njim na pozornici. Ta želja mi se ostvarila", rekla nam je Kathy Donnert. Danas nastupaju pod imenom Duo Giurintano.

A tajna njihova uspjeha upravo je ljubav, poštovanje i briga koju jedno za drugo iskazuju. 

"Moram se brinuti za nju, kako ne bi došlo do nesreće i kako bih je mogao sigurno držati u rukama", govori Marcello. 

Ovaj romantičan dvojac stoga nije oduševio samo svoji nastupom već i dirljivom ljubavnom pričom koja je osmijeh na lice stavila i članovima žirija i publici. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene