Brojne slavne majke ponosne su na svoje kćeri koje su naslijedile 'dobre gene'.


Mnoga djeca slavnih nastavila su putem svojih roditelja. Neki su postali slavni glumci, neki slavni glazbenici, a neki su jednostavno lijepi. Brojne slavne majke ponosne su na svoje kćeri koje su naslijedile 'dobre gene'.

Vezani članci Slika nije dostupna Fotografija koja je privukla pažnju – sličnost je nevjerojatna! Slika nije dostupna Pogledajte malo bolje - pa oni su ISTI!

Ava Phillippe kćer je slavnog glumačkog para Reese Witherspoon i njezinog bišeg muža Ryana Phillippea. Mala je slatkica ista svoja majka, a i jednu i drugu krasi plava kosa i blistav osmijeh. No, vide se i geni jednako zgodnog oca. Ava je prije nekoliko mjeseci navršila 16 godina, a njezina je majka na Instagramu objavila dirljivu poruku.

'Moja djevojčica danas je navršila 16 godina. Blagoslovljena sam divnim, strastvenim, briljantnim, umjetnički nadarenim i jednostavnom predivnim djetetom zbog kojeg sam svakog dana bolja osoba. Volim te', napisala je Reesee, majka Ave i pet godina mlađeg sina Deacona.


 

 

me and my "straight-shooter"

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

 

Jedna od mladih ljepotica je 13-godišnja Kaia Jordan Gerber, kći slavne mame manekenke Cindy Crawford. Mama je nekoć harala modnim pistama, a njezina će kći zasigurno upisati neke nove modne trenutke. Naravno, i Kaia želi biti uspješna manekenka, a Cindy je tu da je savjetuje o svemu što je očekuje na manekenskom putu. O ovoj ćemo mladoj ljepotici zasigurno pisati još puno puta. 

 

 

I'm glad she's still my little girl sometimes. Frozen hot chocolate at @serendipity3nyc!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Jeans vs. Genes

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Ireland Baldwin kći je glumca Aleca Baldwina i Kim Basinger. Iako nalikuje na oca, mnogi zaključuju da je 20-godišnjakinja ljepotu naslijedila od majke. Pažnju privlači provokativnim fotografijama na Instagramu, a budući da je kći jedne od najljepših žena svijeta i sama se bacila u manekenske vode. Nedavno je svijetu objavila da je u vezi s repericom Angel Haze.

 

WHAT ARE YOU

A photo posted by Ireland Basinger-Baldwin (@ireland.basinger.baldwin) on

Lily-Rose Melody Depp još je jedna kći slavnog para. Johnny Depp i Vanessa Paradis njezini su roditelji, a mlada ljepotica bacila se u manekenske vode – sa svojih je 16 godina postala lice slavne marke Chanel.

 

Demoiselle privé #mademoiselleprive @chanelofficial

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Maya Hawke kći je glumca Ethana Hawkea i Ume Thurman, a mladoj ljepotici mnogi predviđaju svjetsku slavu. Osim nje, bivši par ima i 12-godišnjeg sina Levona Roana. O njoj su se svi raspisali nakon što je zablistala na modnom događaju dizajneta Zaca Posena, a svjetski mediji pratit će njezinu karijeru pod budnim okom.


 

 

 

 

#CFDAAwards with #mayathurmanhawke

A photo posted by @zacposen on