Mlade i bogate

Lijepe nasljednice slavnih roditelja: Njihovo vrijeme tek dolazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su njihovi roditelji već jako dobro poznati javnosti, njihovo vrijeme tek dolazi.

Nova generacija hollywoodskih zvijezda već korača na velika vrata. Tako mlade i talentirane djevojke željne uspjeha u tvornici snova ne srame se svojih korijena – upravo suprotno, iskorištavaju svaki trenutak i već sada imaju masu obožavatelja na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sophia Stallone Brižna kći Ova bujna ljepotica kći je legendarnog glumca, a izazvala je totalnu pomutnju kad mu je došla u posjet!

Nasljedna ljepota: Mama i kćer kao sestre blizanke

Jedna od mladih ljepotica je 13-godišnja Kaia koja je naslijedila dobre gene slavne mame manekenke Cindy Crawford.  Ona je nekoć harala modnim pistama, a njezina kćer će sigurno upisati neke nove modne trenutke. Naravno, i Kaia želi biti uspješna manekenka.

I Maya Thurman-Hawke, kćer glumice Ume Thurman i glumca Ethana Hawkea, probija se u svijet slavnih. 16-godišnjakinja je nedavno imala prvi službeni javni izlazak u svijet modne elite.

Tatino 16-godišnje zlato: Kći akcijskog junaka prava je ljepotica

Iako izgleda kao pravi grubijan, Sylvester Stallone pravi je emotivac kada je u pitanju njegova obitelj. Zvijezda akcijskih filmova na svojem je Instagramu podijelio fotografiju sa svojom 16-godišnjom kćeri Sistine koja pokušava stvoriti vlastito ime u manekenstvu.

Slično je i sa kćeri glumice Gillian Anderson. Njezina kćer Piper prava je mamina nasljednica, a 20-godišnja plavuša isto se tako želi okušati u svijetu glume.

A treba li spomenuti i sestre Jenner? 19-godišnja Kendall i 17-godišnja Kylie su već toliko popularne da njima ne treba dodatni poticaj. Zahvaljujući reality showu odrasle su pred očima javnosti. Kendall je danas jedna od najuspješnijih manekenki, a i mlađa Kylie tražena je u modelingu – od njih ćemo izgleda tek čuti jer su već sada prave male milijunašice. 

 

@kendallandkylie

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene