Ima samo sićušni bikini

Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 1 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukićević - 4 Lidija Vukićević - 3 +0 Lidija Vukičević Galerija

Lidija Vukičević objavila je novu vruću fotku u bikiniju i pokazala bujni dekolte, pjevačica očito uživa u ljetnim danima koji su stigli.

Glumica Lidija Vukičević ponovno je dodatno podigla visoke temperature na Instagramu i pokazala kako uživa u ljetnim danima koji su stigli.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević ''Kažem samoj sebi...'' Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila režim zbog kojeg u 61. godini ima tijelo kao djevojka: ''Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila!''

Lidija je objavila vruću fotku u bikiniju i pokazala bujni dekolte, koji je jedva stao u gornji dio kupaćeg kostima, a oči je već tradicionalno sakrila velikim crnim sunčanim naočalama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Pratitelji je u komentarima nisu prestali hvaliti, a kako bi i mogli kad glumica u 60. godini života ima zavidnu figuru.

''Ma tko je meni najljepši?!'' napisala joj je jedna prijateljica.

''Kao bombona! Predivna, prelijepa!'', ''Lidija, ovo je anđeoska ljepota!'', ''Kako si ženstvena i lijepa'', ''Savršenstvo neodoljivo!'', mali je dio mnogo komentara koje je Lidija dobila na ovu fotku.

Lidija čuđenje obožavatelja izaziva i licem bez gotovo ijedne bore, a estetske zahvate negira te tvrdi da mladolikost duguje zdravom načinu života i redovitim tretmanima ljepote.

Glumica je još poznata i po svojim neodoljivim i prekrasnim prirodnim kovrčama, a nerijetko dobiva komentare na svoju crnu kovrčavu kosu.

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a najnoviji film u kojem je sudjelovala je ''Afterparti'' iz 2017.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 +20 Shakira i Gerard Pique - 1 Celebrity Shakira bila crna ovca - Messijeva supruga i ostale djevojke nogometaša pjevačici dale pogrdan nadimak

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll i Sara Lizatović - 3 +32 Ivana Knoll - 3 Celebrity Bujna Hrvatica svojim oblinama pokorila je Ameriku, a sad se atributima hvali na drugoj destinaciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene