izazvala nevjericu

Violeta iz Boljeg života uoči 60. rođendana u sićušnom bikiniju pokazala tijelo bez ijedne mane, a bujni dekolte jedva je obuzdala!

Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 1 Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 4 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 2 +0 Lidija Vukićević - 1 Galerija

Lidija Vukićević na Instagramu je objavila fotografije iz Ohrida na kojima pozira u bikiniju, a u komentarima su je obožavatelji obasuli komplimentima na račun izgleda.

Glumica Lidija Vukićević (59), koja je najpoznatija po ulozi Violete u popularnoj seriji iz 80-ih "Bolji život", svojim izgledom ne prestaje izazivati nevjericu kod obožavatelja, a zadnjim fotografijama na Instragramu potpuno ih je raspametila.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević ''Vi ste meni bogom dani!'' Violeta iz ''Boljeg života'' pohvalila se nevjerojatnom figurom u 62. godini, a jedan pratitelj čak joj je posvetio i pjesmicu!

Objavila je galeriju fotki iz Ohrida na kojima zavodljivo pozira u bijelom bikiniju koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte, a pohvalila se i besprijekornom figurom manje od dva mjeseca prije svojeg 60. rođendana.

"Kad mi kažu da trebam prijeći još 2000 km i odigrati 10 predstava.. a ja ovako", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

"Pirena", "Kao djevojka", "Najljepša i najzgodnija", "Kraljice", "Bože, kako si divna", "Bomba", pisali su joj obožavatelji, a zadivila je i pjevača Željka Samardžića koji joj je zalijepio srca.

Lidija čuđenje obožavatelja izaziva i licem bez gotovo ijedne bore, a estetske zahvate negira, te tvrdi da mladolikost duguje zdravom načinu života i redovitim beauty tretmanima. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +19 Mladen Grdović Celebrity Menadžer Mladena Grdovića otkrio detalje o njegovu stanju nakon tužnih prizora, zna se i što planira sljedeće!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +12 Snježana Mehun - 1 Celebrity Snježana Mehun u haljini s prorezom do boka izbacila vitke noge, a dekolteom je pokazala i više nego je planirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene