Lidija Bačić počastila je fanove novom seksepilnom fotografijom.

Galerija


Naša popularna pjevačica Lidija Bačić svoje je obožavatelje na društvenim mrežama počastila novom izazovnom fotografijom na kojoj pozira u crnom korzetu koji je jedva obuzdao njezine bujne grudi.

Vezani članci Jelena Karleuša Uvukla se u mini haljinu s dekolteom kakav se ne viđa često, pravi je rizik šetati u ovome a da sve ostane na mjestu Kristina Penava Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

Uz objavljenu fotografiju nije pisala ništa osim emotikona crnog srca, no njezini vjerni fanovi, kojih na Instagramu ima čak više od 243 tisuće, oduševljeni su viđenim.

"Prezgodna si, Lile, sretna nova", "Poput Victoria Secret modela, odlična slika", "Udaj se za mene", "Hvala, Lidija", "Bravo, Lile", neki su od komentara koje je dobila.

Lidija je ovih dana na društvenim mrežama najavila i svoj kalendar za 2020. godinu, i to onaj na kojem pozira u razgolićenim izdanjima.

"Lidiju smo odjenuli u dio onoga što su o njoj protekle godine pisali mediji, u naslove i natpise, a mi smo sve to skupa zamotali u celofan te pokazali zvijezdu u punom sjaju! Ovo je Lidijino vrijeme, o čemu govore uspjesi, nastupi te popularnost kod publike!" rekao je Viktor Drago, autor vizualnog identiteta kalendara.

Kalendar je inače osmišljen kao najava za Lidijin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom ove godine.

Stravičan zločin: Glumica iz hit-filma "Kapetan Amerika" uhićena zbog ubojstva vlastite majke