Lidija Bačić skinula se do gola za kalendar za 2020. godinu.

Galerija


Domaća glazbenica Lidija Bačić poznatija je po svojim raskošnim oblinama, nego po pjesmama, a i sama je toga itekako svjesna. Naime, Lidija se ne libi samoj sebi biti najbolja reklama, pa koristi svoje nevjerojatno fit tijelo u svakoj prilici kako bi privukla pažnju fanova i medija. I to joj polazi za rukom. 

Vezani članci Barakude u seksi kalendaru (Foto: IN Magazin) Seksi tradicija se nastavlja: Barakude podigle temperaturu golišavim kalendarom! Lidija Bačić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Lile studentima priuštila noć za pamćenje: Je li više seksi bila sprijeda ili straga?

Golišavi selfiji, duboki dekolte i mikro bikiniji česta su pojava na Instagramu naše ljepotice Lile, a sada je nadmašila samu sebe objavivši fotografiju koju je snimila za novi kalendar koji će uskoro pustiti u prodaju. 

"Lidiju smo odjenuli u dio onoga što su o njoj protekle godine pisali mediji, u naslove i natpise, a mi smo sve to skupa zamotali u celofan te pokazali zvijezdu u punom sjaju! Ovo je Lidijino vrijeme, o čemu govore uspjesi, nastupi te popularnost kod publike!", rekao je Viktor Drago, autor vizualnog identiteta kalendara u kojemu Lidija pozira gola.

Strateški dijelovi naše pjevačice sakrivenis u samo naljepnicama s riječima poput "incident","ekskluzivno" i "život". 

Kalendar je inače osmišljen kao najava za Lidijin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2020. godine. 

Prepoznajete li u ovoj ženi jednu od najseksi zvijezda današnjice? Kad vidite o kome se radi, šokirat ćete se