Nikad više seksi

Na njezine smo razgolićene obline naviknuti, no je li na novim fotkama Lile ipak pokazala previše?

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) +0 Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Galerija

Lidija Bačić skinula se do gola za kalendar za 2020. godinu.

Domaća glazbenica Lidija Bačić poznatija je po svojim raskošnim oblinama, nego po pjesmama, a i sama je toga itekako svjesna. Naime, Lidija se ne libi samoj sebi biti najbolja reklama, pa koristi svoje nevjerojatno fit tijelo u svakoj prilici kako bi privukla pažnju fanova i medija. I to joj polazi za rukom. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Golišavi selfiji, duboki dekolte i mikro bikiniji česta su pojava na Instagramu naše ljepotice Lile, a sada je nadmašila samu sebe objavivši fotografiju koju je snimila za novi kalendar koji će uskoro pustiti u prodaju. 

"Lidiju smo odjenuli u dio onoga što su o njoj protekle godine pisali mediji, u naslove i natpise, a mi smo sve to skupa zamotali u celofan te pokazali zvijezdu u punom sjaju! Ovo je Lidijino vrijeme, o čemu govore uspjesi, nastupi te popularnost kod publike!", rekao je Viktor Drago, autor vizualnog identiteta kalendara u kojemu Lidija pozira gola.

Strateški dijelovi naše pjevačice sakrivenis u samo naljepnicama s riječima poput "incident","ekskluzivno" i "život". 

Kalendar je inače osmišljen kao najava za Lidijin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2020. godine. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡⚡⚡WONDER⚡⚡⚡ __________________________________________________________________________ NOVI KALENDAR ZA ■2020■ BIT CE U PRODAJI OD 26.12.2019.❗❗❗ ____________________________ Sve info o prodaji od 26.12.2019. ____________________________ I ove godine Lille je spremila kalendar, ovaj put je vizualno vezan uz identitet duplog albuma REVOLUCIJA koji izlazi odmah na početku 2020 godine. #planetlille #istasiglas #dokazanouživo #wonderwoman #kalendar2020 #wonder #welcometoplanetlille

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Celebrity Prepoznajete li u ovoj ženi jednu od najseksi zvijezda današnjice? Kad vidite o kome se radi, šokirat ćete se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene