vratila se u prošlost

Lille objavila staru snimku: "Sad barem znam da nemaš silikone"

Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Ivana Ivanović/Pixsell) +0 Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Bačić objavila je snimku iz tinejdžerskih dana.

Iako danas gotovo da ne postoji osoba koja ne zna za Lidiju Bačić u mladosti je Lidija bila poprilično samozatajna. Bujna Splićanka u estradne vode bacila se još kao tinejdžerica, a tog perioda malo se tko sjeća. Stoga je Lille svoje obožavatelje odlučila podsjetiti upravo na svoj početak.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Karijeru je započela u splitkoj grupi Perle s kojom je nastupala na Dori 2001. godine s pjesmom "Pokraj bistra izvora". Snimila je Lille i spot, a sada ga je iskopala iz svoje arhive i podijelila sa svijetom. Na svom Instagramu objavila je isječak iz spota i oduševila svoje obožavatelje.

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

"Imala sam samo 15 godina. Glazba uvijek i zauvijek", napisala je seksi pjevačica uz snimku kojom je svima htjela pokazati da je već tada imala i stas i glas. "Sad barem znam da nemaš silikone", poručio joj je jedan obožavatelj koji očito ne mari za glas kad je Lille u pitanju.  No, nije jedini. Komplimenti na račun izgleda samo su se redali, a oni na račun glasa potpuno su izostali. "Što starija to bolja", "Ti si kao vino", "Bila si lijepa i bez razodijevanja", poručili su joj pratitelji.

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene