Seksi, dominantne, samouvjerene... Vodeće dame domaće scene karijeru su počele kao klinke. Pogledajte Maju bez silikona, Severinu u koži, Rozgu (koja je ostala ista).

Galerija


Danas su seksi, dominantne, samouvjerene – dominiraju domaćom estradom, društvenim mrežama, modnim magazinima. No u početku bijahu samo talent i volja. S vremenom su se naše poznate dame unaprijedile u svakom smislu. Kako su na početku karijere izgledale Severina, Rozga, Lidija, Maja, Žanamari? Krenimo redom!

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje Život poznatih (FOTO: Pixell) Tko se slika, ne boji se gladi! ''Nema kruha bez motike, nema lajka bez golotinje''

Jelena Rozga karijeru je započela 1996. godine u Magazinu. Tada 19-godišnja djevojčica, Jelena je snimila i spot za pjesmu "Suze biserne". Lijepa i slatka djevojka tada je osvojila simpatije cijele zemlje. Blagi minival, lijepo lice, vitka linija. Jelena se i nije previše promijenila. Godine prolaze, a Rozga i dalje izgleda odlično.

Severina je karijeru počela sjajnim singlovima, a jedan od prvih je "Tvoja prva djevojka", za koji je 1992. godine objavila i spot. Imala je tada 20 godina, već iskustva s pozornicom i nastupima. Nosila je kraću frizuru, imala sjajnu liniju, no moramo priznati da nam Severina bolje izgleda sada nego tada. No, bez obzira na izgled, karizma je nešto čega ova pjevačica ima i napretek.

Maja Šuput karijeru je počela u grupi EnJoy, kada je imala 20-ak godina. Jedan od prvih spotova bio je onaj za singl "Baby". U spotu je pomalo imitirala Britney Spears, pokazala sjajne plesne pokrete i crvenu kosu. Slatka mršavica u međuvremenu je postala fatalna plavuša. Šuput danas izgleda ponešto drugačije, no njezina prepoznatljiva vrckavost ostala je ista.

Lidija Bačić pokazala je sjajne glasovne mogućnosti sa svega 16 godina, kada je 2001. godine nastupila uz Perle. Djevojčica je odrasla, Lidija je danas prava seks-bomba, osvaja svojim bujnim atributima, a vokal je usmjerila prema lakšim notama. Shvatila je Bačić na vrijeme što prolazi.

Žanamari je zapažen uspjeh postigla singlom "Treba mi snage za kraj". Sjajne glasovne mogućnosti, urbani zvuk i atraktivna pjevačica – sve je dalo naslutiti da je Žanamari tu da ostane! Kad je u pitanju izgled, nije izgledala bitno drugačije no danas.