Je li pretjerala?

Lidija Bačić na udaru kritika zbog tijesne opravice, pogledajte u čemu je to servirala adute na krivom mjestu: "Ne priliči to!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 4 +7 Lidija Bačić - 3 Galerija

Lidija Bačić našla se na meti kritika zbog haljine u kojoj je zapjevala u Sarajevu, točnije ispred katedrale Srca Isusova.

Pjevačica Lidija Bačić ovih dana boravi u Sarajevu gdje je predstavila svoju novu pjesmu "Sjaj" koju je snimila s Fatmirom Sulejmanijem, a koju su i zajedno predstavili ispred tamošnje katedrale Srca Isusova.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

No ono što je cijeli događaj ostavilo u sjeni je Lidijino seksepilno izdanje, točnije minijaturna haljinica s dubokim dekolteom, a zbog koje se našla na udaru kritika jer su mnogi zaključili kako nije primjerna za spomenutu lokaciju. Ipak, neki su je poželjeli sljedeći put vidjeti u još atraktivnijoj kreaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Ne priliči mjestu nikako", "Haljina ipak neprikladna za to mjesto", "Sramota", "Drugi put nam dođi u još kraćoj i užoj haljini", "Drugi put nam u badiću dođi, molim te", poručili su joj putem društvenih mreža.

Lidijin nastup osudilo je i Gradsko vijeće Sarajeva.

"Katedrala Srca Isusova jedan je od nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine, gradskih simbola i stup duhovnog života katoličkog stanovništva u Sarajevu. Ona govori o kulturi mjesta u kojem se nalazi i stoljećima je posjećuju ljudi iz svih krajeva svijeta i svih religija. Klubovi vijećnika Naroda i pravde, SDP BiH i Naše stranke u Gradskom vijeću smatraju da je neprimjereno našu kulturnu baštinu koristiti kao pozadinu za estradne potrebe. Dostojanstvo jednog naroda čuva se i zaštitom integriteta njegovih spomenika. Oštro osuđujemo i pozivamo nadležne organe da pravovremeno reagiraju i u skladu sa zakonom, opomenu i sankcionira sudionike", poručili su.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene