zamalo pokazala previše

Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 4 Slavko Midžor/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +2 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić održala je koncert u jednom šoping centru u Zagrebu, a nastupila je u mini haljini kojoj je raskopčala gornje gumbe.

Pjevačica Lidija Bačić Lile održala je koncert u jednom šoping centru u Zagrebu, a svojim izdanjem za nastup ugrijala je atmosferu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Lidija je za ovu priliku obukla usku mini haljinu od trapera s gumbima, koju je raskopčala u gornjem dijelu i servirala nikad bujniji dekolte.

Iako je svakim pokretom riskirala da otkrije više nego što je planirala, pjevačica se razbacala po pozornici, a pritom je ipak uspjela zadržati sve na mjestu.

Lidija je nedavno izbacila i spot za pjesmu "Ako me ikad ostaviš" u kojem nosi minijaturni topić koji jedva pokriva grudi.

Pjevačica često i na društvenim mrežama pozira u golišavim izdanjima i hvali se bujnim oblinama, a tvrdi i da fotografije koje objavljuje ne uređuje.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana Vladana +10 Vladana Zanimljivosti Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +22 Konstrakta Celebrity Društvene mreže bruje o nezgodi koja se Konstrakti dogodila tijekom nastupa, a evo što je ona poručila nakon Eurosonga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene