Sretan je!

Stvari postaju ozbiljnije: Nedavno rastavljeni ljepotan izmjenjivao strasti sa 7 godina mlađom djevojkom

Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Liam Hemsworth i Gabrielle Brooks snimljeni su na jednoj od pješčanih plaža u australskom Byron Bayu.

Čini se da se stvari između novog zvjezdanog para Liama Hemswortha i manekenke Gabrielle Brooks poprilično zagrijavaju i da njemu bivša supruga Miley Cyrus više nije ni na kraj pameti.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš je posebna! Glumac se ne odvaja od mlade ljepotice koja mu je pomogla preboljeti bračni krah, a i svi ostali joj se dive

Naime, 30-godišnji Liam i 23-godišnja Gabrielle sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti, a viđeni su i na plaži u australskom Byron Bayu, gdje su se zabavljali i razmjenjivali nježnosti tijekom cijelog dana. Dok se ona sunčala i izležavala na pijesku, Liam je jedva skidao svoje ruke s nje, a u jednom se trenutku čak popeo nad na nju, na mareći za znatiželjne poglede.

Bili su sjajno raspoloženi, pričali su, smijali se i dijelili jedno drugom poljupce tezajedno odlazili u ocean, pritom pokazujući sjajne figure kojima se oboje može pohvaliti.

Fotografije s plaže pogledajte ovdje.

Još jedan dokaz da su stvari među njima postale ozbiljne jest i to da su krajem prošle godine viđeni na ručku s Liamovim roditeljima Craigom i Leonie također u Byron Bayu.

"Puno vremena provode zajedno u Australiji. Gabriella je upoznala njegove roditelje i braću", izjavio je izvor blizak glumcu za magazin People.

Navodno dijele puno sličnih interesa, a Liam djeluje kao da se osjeća bolje nego ikad prije otkad ju je upoznao. Inače, to mu je druga veza nakon razvoda od Miley Cyrus u kolovozu prošle godine nakon samo osam mjeseci braka. Naime, u listopadu je izlazio s australskom glumicom 23-godišnjom Maddison Brown. No ta je veza kratko potrajala i u prosincu je krenuo dalje s Gabrielle.

"Liam se osjeća dobro s Gabrielleom. Njegova ju obitelj odobrava, svidjela im se, a to mu je jako važno", izjavio je anonimni izvor za Us Weekly.

Liamova bivša supruga Miley u vezi je s australskim glazbenikom Codyjem Simpsonom, a i njima također, čini se, cvjetaju ruže.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene