Liam Hemsworth i Gabrielle Brooks snimljeni su na jednoj od pješčanih plaža u australskom Byron Bayu.

Galerija


Čini se da se stvari između novog zvjezdanog para Liama Hemswortha i manekenke Gabrielle Brooks poprilično zagrijavaju i da njemu bivša supruga Miley Cyrus više nije ni na kraj pameti.

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth - 2 Brak joj je propao nakon osam mjeseci, a otkrila je zašto nije plakala za muškarcem kojeg žene obožavaju Miley Cyrus i Cody Simpson - 1 Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Naime, 30-godišnji Liam i 23-godišnja Gabrielle sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti, a viđeni su i na plaži u australskom Byron Bayu, gdje su se zabavljali i razmjenjivali nježnosti tijekom cijelog dana. Dok se ona sunčala i izležavala na pijesku, Liam je jedva skidao svoje ruke s nje, a u jednom se trenutku čak popeo nad na nju, na mareći za znatiželjne poglede.

Bili su sjajno raspoloženi, pričali su, smijali se i dijelili jedno drugom poljupce tezajedno odlazili u ocean, pritom pokazujući sjajne figure kojima se oboje može pohvaliti.

Fotografije s plaže pogledajte ovdje.

Još jedan dokaz da su stvari među njima postale ozbiljne jest i to da su krajem prošle godine viđeni na ručku s Liamovim roditeljima Craigom i Leonie također u Byron Bayu.

"Puno vremena provode zajedno u Australiji. Gabriella je upoznala njegove roditelje i braću", izjavio je izvor blizak glumcu za magazin People.

Navodno dijele puno sličnih interesa, a Liam djeluje kao da se osjeća bolje nego ikad prije otkad ju je upoznao. Inače, to mu je druga veza nakon razvoda od Miley Cyrus u kolovozu prošle godine nakon samo osam mjeseci braka. Naime, u listopadu je izlazio s australskom glumicom 23-godišnjom Maddison Brown. No ta je veza kratko potrajala i u prosincu je krenuo dalje s Gabrielle.

"Liam se osjeća dobro s Gabrielleom. Njegova ju obitelj odobrava, svidjela im se, a to mu je jako važno", izjavio je anonimni izvor za Us Weekly.

Liamova bivša supruga Miley u vezi je s australskim glazbenikom Codyjem Simpsonom, a i njima također, čini se, cvjetaju ruže.

Na operacije grudi potrošila 18 tisuća funti, a inspirirala ju je žena kojoj danas prijeti raspadanje tijela