Liam Hemsworth nakon razvoda od Miley Cyrus ljubio je kolegicu Maddison Brown, no sad je u vezi s Gabriellom Brooks.

Galerija


Liam Hemsworth rastao se od pjevačice Miley Cyrus u kolovozu nakon sedam mjeseci braka.

Vezani članci Gabriella Brooks Njezino isklesano tijelo dodatno je podiglo temperature na plaži, nikoga ne čudi što je osvojila srce šarmantnog glumca Miley Cyrus Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića

Iako nitko od njih nije javno progovorio o razlozima razvoda, šuškalo se kako je najveći krivac bila upravo Miley, koja se nije ponašala kao udana žena. Pjevačica je navodno okorjelo tulumarila te je i javno priznala kako ju i dalje seksualno uzbuđuju žene, a navodno nije željela ni djecu, što je jako smetalo glumcu.

Također, i njegova glumačka obitelj okrenula se protiv Miley i javno istaknula kako Liam zaslužuje puno bolji tretman te su ga navodno i nagovarali na razvod jer ih je zabrinulo što njihov voljeni član ne izgleda sretno. A to su mogli primijetiti i ostali.

Naime, fotografi Liama posljednjih mjeseci u braku nisu snimili nasmijana, a prvi javni osmijeh imao je kada su ga ulovili kako se ljubaka na ulicama New Yorka s kolegicom Maddison Brown.

Ipak, taj odnos nije dugo potrajao. Liam sada ljubi glumicu i model Gabriellu Brooks, iako nije poznato kada se par počeo viđati.

Da je veza ozbiljna, dokazuje to što je Liam mladu ljepoticu prije nekoliko dana upoznao sa svojim roditeljima u rodnoj Australiji, koju domom naziva i Gabriella, koja već neko vrijeme živi u Sydneyju te tamo i studira.

I Gabriella je nedavno, poput Liama, izašla iz višegodišnjeg odnosa s glazbenikom Mattom Healyjem, frontmenom benda 1975, a problem je bio u njegovu okorjelom tulumarenju koje mlađahna ljepotica nije željela trpjeti. Zanimljivo, zar ne?

Za to vrijeme, Liamova bivša supruga ne odvaja se od dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona, s kojim javno izmjenjuje nježnosti, a u njegovu se zagrljaju našla nakon prekida vruće ljetne romanse s blogericom Kaitlynn Carter.

Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine