Liam Hemsworth nakon razvoda od Miley Cyrus ljubio je kolegicu Maddison Brown, no sad je u vezi s Gabriellom Brooks.

Galerija


Liam Hemsworth rastao se od pjevačice Miley Cyrus u kolovozu nakon sedam mjeseci braka.

Vezani članci Miley Cyrus Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Iako nitko od njih nije javno progovorio o razlozima razvoda, šuškalo se kako je najveći krivac bila upravo Miley, koja se nije ponašala kao udana žena. Pjevačica je navodno okorjelo tulumarila te je i javno priznala kako ju i dalje seksualno uzbuđuju žene, a navodno nije željela ni djecu, što je jako smetalo glumcu.

Također, i njegova glumačka obitelj okrenula se protiv Miley i javno istaknula kako Liam zaslužuje puno bolji tretman te su ga navodno i nagovarali na razvod jer ih je zabrinulo što njihov voljeni član ne izgleda sretno. A to su mogli primijetiti i ostali.

Naime, fotografi Liama posljednjih mjeseci u braku nisu snimili nasmijana, a prvi javni osmijeh imao je kada su ga ulovili kako se ljubaka na ulicama New Yorka s kolegicom Maddison Brown.

Ipak, taj odnos nije dugo potrajao. Liam sada ljubi glumicu i model Gabriellu Brooks, iako nije poznato kada se par počeo viđati.

Da je veza ozbiljna, dokazuje to što je Liam mladu ljepoticu prije nekoliko dana upoznao sa svojim roditeljima u rodnoj Australiji, koju domom naziva i Gabriella, koja već neko vrijeme živi u Sydneyju te tamo i studira.

I Gabriella je nedavno, poput Liama, izašla iz višegodišnjeg odnosa s glazbenikom Mattom Healyjem, frontmenom benda 1975, a problem je bio u njegovu okorjelom tulumarenju koje mlađahna ljepotica nije željela trpjeti. Zanimljivo, zar ne?

Za to vrijeme, Liamova bivša supruga ne odvaja se od dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona, s kojim javno izmjenjuje nježnosti, a u njegovu se zagrljaju našla nakon prekida vruće ljetne romanse s blogericom Kaitlynn Carter.

Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine