Ponovno zaljubljen

Nakon razvoda od skandalozne supruge koja voli i žene, ljepotan predstavio novu djevojku roditeljima

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth nakon razvoda od Miley Cyrus ljubio je kolegicu Maddison Brown, no sad je u vezi s Gabriellom Brooks.

Liam Hemsworth rastao se od pjevačice Miley Cyrus u kolovozu nakon sedam mjeseci braka.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Profesionalno, nema što! Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića

Iako nitko od njih nije javno progovorio o razlozima razvoda, šuškalo se kako je najveći krivac bila upravo Miley, koja se nije ponašala kao udana žena. Pjevačica je navodno okorjelo tulumarila te je i javno priznala kako ju i dalje seksualno uzbuđuju žene, a navodno nije željela ni djecu, što je jako smetalo glumcu.

Također, i njegova glumačka obitelj okrenula se protiv Miley i javno istaknula kako Liam zaslužuje puno bolji tretman te su ga navodno i nagovarali na razvod jer ih je zabrinulo što njihov voljeni član ne izgleda sretno. A to su mogli primijetiti i ostali.

Naime, fotografi Liama posljednjih mjeseci u braku nisu snimili nasmijana, a prvi javni osmijeh imao je kada su ga ulovili kako se ljubaka na ulicama New Yorka s kolegicom Maddison Brown.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

Ipak, taj odnos nije dugo potrajao. Liam sada ljubi glumicu i model Gabriellu Brooks, iako nije poznato kada se par počeo viđati.

Da je veza ozbiljna, dokazuje to što je Liam mladu ljepoticu prije nekoliko dana upoznao sa svojim roditeljima u rodnoj Australiji, koju domom naziva i Gabriella, koja već neko vrijeme živi u Sydneyju te tamo i studira.

I Gabriella je nedavno, poput Liama, izašla iz višegodišnjeg odnosa s glazbenikom Mattom Healyjem, frontmenom benda 1975, a problem je bio u njegovu okorjelom tulumarenju koje mlađahna ljepotica nije željela trpjeti. Zanimljivo, zar ne?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Za to vrijeme, Liamova bivša supruga ne odvaja se od dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona, s kojim javno izmjenjuje nježnosti, a u njegovu se zagrljaju našla nakon prekida vruće ljetne romanse s blogericom Kaitlynn Carter.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) +0 Beyonce (Foto: Instagram) Celebrity Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene