Mila Kunis u slobodno vrijeme uživa u opuštenom izdanju.

Galerija


Holivudska glumica Mila Kunis koja nosi titulu jedne od naljepših žena svijeta i koja blista na svakom javnom događanju na kojem se pojavi, još je jednom potvrdila kako se u privatnom životu ne sređuje previše i kako preferira ležernija izdanja bez imalo šminke na licu.

Vezani članci Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Poslije glasina da se rastaju, slavni par na svoj je način odgovorio na zlobna govorkanja Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Jedan od najslađih holivudskih parova potražio stručnu pomoć za spas braka?

Ipak, 35-godišnja Mila poput svake žene i majke voli odvojiti dio slobodnog vremena samo za sebe, pa je tako ovih dana smiljena na tretmanu u jednom od lokalnih salona za njegu noktiju u Los Angelesu. Tamo se pojavila nenašminkanog lica, kosom skupljenom u neurednu punđu, podernim trapericama i uvijek trendi majicom s natpisom. Sa šminkom ili bez nje, u sređenom ili nesređenom izdanju možemo zaključiti kako Mila potpuno opravdano nosi titulu jedne od naljepših.

Inače, Mila je prije šetnje zablistala na Instagramu svog supruga, također glumca Ashtona Kutchera koji je objavio video u kojem zajedno pjevaju jednu popularnu dječju pjesmicu.

Izgleda kako je među ovim parom sve u najboljem redu, iako su nedavno kružile glasine kako su bili primorani potražiti stručnu pomoć za spas braka, a što su i sami opovrgnuli na sebi svojstven način.

Duge noge i preplanula put naše 47-godišnje glumice bacaju u trans: "Ti si čudo"