Vrijeme samo za nju

Opravdano nosi titulu jedne od najljepših glumica: I u ležernom izdanju bez šminke ona je prava ljepotica

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis u slobodno vrijeme uživa u opuštenom izdanju.

Holivudska glumica Mila Kunis koja nosi titulu jedne od naljepših žena svijeta i koja blista na svakom javnom događanju na kojem se pojavi, još je jednom potvrdila kako se u privatnom životu ne sređuje previše i kako preferira ležernija izdanja bez imalo šminke na licu.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Ipak, 35-godišnja Mila poput svake žene i majke voli odvojiti dio slobodnog vremena samo za sebe, pa je tako ovih dana smiljena na tretmanu u jednom od lokalnih salona za njegu noktiju u Los Angelesu. Tamo se pojavila nenašminkanog lica, kosom skupljenom u neurednu punđu, podernim trapericama i uvijek trendi majicom s natpisom. Sa šminkom ili bez nje, u sređenom ili nesređenom izdanju možemo zaključiti kako Mila potpuno opravdano nosi titulu jedne od naljepših.

Inače, Mila je prije šetnje zablistala na Instagramu svog supruga, također glumca Ashtona Kutchera koji je objavio video u kojem zajedno pjevaju jednu popularnu dječju pjesmicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Izgleda kako je među ovim parom sve u najboljem redu, iako su nedavno kružile glasine kako su bili primorani potražiti stručnu pomoć za spas braka, a što su i sami opovrgnuli na sebi svojstven način.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +6 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Duge noge i preplanula put naše 47-godišnje glumice bacaju u trans: "Ti si čudo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene