Slavni par Ashton Kutcher i Mila Kunis odgovorili su na glasine da se rastaju.

Galerija


Šuškalo se u zadnje vrijeme o raspadu braka jednog od najslađih holivudskih parova, a oni su sada na svoj način odgovorili zlim jezicima. 

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Mila Kunis i Ashton Kutcher dugogodišnji su prijatelji, ali i bračni partneri o čijem se raspadu braka nedavno počelo pričati. Nakon što su se tabloidi raspisali o tome kako idu na bračno savjetovanje, Mili i Ashtonu je dosadilo slušati neistinite glasine pa su svima poručili - nikad nismo bili više zaljubljeni. 

Na vrlo sarkastičan i humorističan način, Mila i Ashton su ismijali zle glasine i indirektno dali do znanja kako ne mogu biti dalje od istine no što jesu. Obožavatelji, ali i slavne face poput Demi Lovato i Rumer Willis podržali su par i dobro se nasmijali na njihov video u kojem prozivaju tabloide za širenje neistina.

Podsjetimo, par se upoznao u tinejdžerskim danima na setu hit-serije "Lude 70-e", no ljubav je planula tek u travnju 2012. godine.

Zaručili su se u veljači 2014. godine, a tajno vjenčanje održano je 2015. godine u Kaliforniji. Imaju dvoje djece te su od samih početaka vrlo tajnoviti kada je riječ o intimi.

Tako nikada nisu previše komentirali svoj odnos, a za njih se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.