Sve nasmijali

Poslije glasina da se rastaju, slavni par na svoj je način odgovorio na zlobna govorkanja

Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni par Ashton Kutcher i Mila Kunis odgovorili su na glasine da se rastaju.

Šuškalo se u zadnje vrijeme o raspadu braka jednog od najslađih holivudskih parova, a oni su sada na svoj način odgovorili zlim jezicima. 

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Mila Kunis i Ashton Kutcher dugogodišnji su prijatelji, ali i bračni partneri o čijem se raspadu braka nedavno počelo pričati. Nakon što su se tabloidi raspisali o tome kako idu na bračno savjetovanje, Mili i Ashtonu je dosadilo slušati neistinite glasine pa su svima poručili - nikad nismo bili više zaljubljeni. 

Na vrlo sarkastičan i humorističan način, Mila i Ashton su ismijali zle glasine i indirektno dali do znanja kako ne mogu biti dalje od istine no što jesu. Obožavatelji, ali i slavne face poput Demi Lovato i Rumer Willis podržali su par i dobro se nasmijali na njihov video u kojem prozivaju tabloide za širenje neistina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess it’s over @intouchweekly have fun selling magazines this week. Maybe next week my wife will be having twins. For the third time. But who’s counting.

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Podsjetimo, par se upoznao u tinejdžerskim danima na setu hit-serije "Lude 70-e", no ljubav je planula tek u travnju 2012. godine.

Zaručili su se u veljači 2014. godine, a tajno vjenčanje održano je 2015. godine u Kaliforniji. Imaju dvoje djece te su od samih početaka vrlo tajnoviti kada je riječ o intimi.

Tako nikada nisu previše komentirali svoj odnos, a za njih se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out with the wife

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene