Bračni par Hajrović, nogometaš Dinama Izet i njegova Leyla nose titulu najstajliš para Lijepe naše.

Galerija


Otkako su početkom 2018. godine doselili u Lijepu našu u njih su uperena svjetla reflektora.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) U moru slavnih dama na sarajevskom crvenom tepihu, Nina Badrić u minici ukrala svu pažnju Božo Vrećo (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Kad se bosanski pjevač na crvenom tepihu pojavio u rozoj haljini, sve drugo je palo u vodu

Bračni par Hajrović, nogometaš Dinama Izet i njegova supruga Leyla, nose titulu najstajliš para Lijepe naše.

"Ovo s modom i IT par to je s vremenom sve došlo. Mi smo uvijek voljeli modu, tako da ovo što se sad dešava imamo baš dosta ponuda, za slikanje, intervjui. Mi to volimo, mi to i hoćemo. Sviđa nam se", otkrili su u studenom prošle godine našoj ekipi IN magazina.

A ovoga puta sve oči na 25. Sarajevo Film Festivalu bile su uprte u plavokosu Leylu koja je stigla u bajkovitoj haljini koja nikako nije mogla proći neopaženo.

Leyla je imala čast nositi raskošnu haljinu Giambattiste Vallija koju je lansirao u saradnji s modnom kućom H&M, a koja će svoje prestavljanje doživjeti tek u prosincu. Haljinu je krasio duži šlep, dublji dekolte, ali i kratkoća s prednje strane.

Supruzi dinamovca te influencerici i blogerici ovo je bilo prvo pojavljivanje na kultnom filmskom festivalu, pa se itekako potrudila da ostane zapamćena.

Iako vole te si mogu priuštiti skupocjen nakit i luksuznu odjeću, nogometno-modni par prije svega voli dijeliti s drugima. Svjesni su siromaštva u kojemu mnogi danas žive pa stoga nerijetko sudjeluju u humanitranim akcijama.

Dvije godine starija Leyla nikad nije maštala o tome da bude žena nogometaša koji će joj priuštiti lagodan život. Štoviše na početku njihove veze ona ih je uzdržavala: "Kad smo se Izet i ja upoznali, ja sam imala veću plaću nego Izet, tako da ja sam njemu kupovala stvari. On nije bio toliko poznat, njemu je tek počela karijera".

Oduvijek su bili oslonac jedno drugome u svemu. Jedino što bi im moglo još uljepšati život, jest dijete.

"Želimo kao što si rekao jednog dana našu djecu, da i njima to dajemo tako dalje, taj respekt i da to ostane onako kako smo i mi naučili", zaključila je Leyla za IN magazin.

Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje