Lepa Brena rasplakala se gledajući videosnimku sjećanja na Divnu Karleušu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica iz susjedne nam Srbije Lepa Brena očiju punih suza napustila je studio tijekom snimanja televizijske emisije voditelja Siniše Popovića.

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša podijelila poruke koje je s majkom Divnom razmijenila prije njezine smrti Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša se oglasila prvi put od smrti majke i rasplakala svoje obožavatelje: ''Mila, budi jaka..''

U emisiji su se prisjetili nedavno preminule Divne Karleuše, majke poznate pjevačice Jelene Karleuše, kada su Brenu preplavile emocije, prenosi Kurir.

Naime, u videu sa sjećanjima na Divnu svirala je pjesma Lepe Brene "Ja nemam drugi dom", što je nju rasplakalo i natjeralo na odlazak iz studija. Nakon što se pribrala, vratila se u studio, no više nije rekla ni riječ, piše Kurir.

"Ja znam jednu stvar, Breno. Brenu je ovo mnogo pogodilo. Da je Divna živa ili da nam može nešto reći s onog svijeta, rekla bi: 'Sale, nemojte tugovati, raspalite veselo. Ja sam uvijek voljela glazbu, uvijek sam voljela pjevače, podržavala sam sve vas.' Hvala ti, Divna, na svemu", rekao je Saša u emisiji.

Divna Karleuša preminula je 3. ožujka od posljedica borbe s rakom pluća.

Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"