Leonardo DiCaprio je u vezi s novom manekenkom. Njegova odabranica je Nina Agdal.


Glumac Leonardo DiCaprio nastavio je niz ljubavnih veza s manekenkama, a ovaj put mu je odabranica 24-godišnja plavuša iz Danske Nina Agdal, javljaju američki tabloidi.

Vezani članci Emma Bunton i Jade Jones (Foto: Getty) Od burnog ljubavnog života do skladne veze: Pjevačica istog muškarca ljubi još od 1998. godine! Nina Agdal (Foto: Profimedia) Ljepotica kojoj je slavni zavodnik nekoliko puta slomio srce zablistala uz novog dečka

Taj 41-godišnji dobitnik Oscara u vezi je s Ninom posljednja dva mjeseca, a da su par otkrili su paparazzi kojI su ih snimili na plaži u Malibuu.

Iako se poznaju od veljače 2014., stvari su se počele "kuhati" u svibnju kada je Leonardo pozvao Ninu na filmski festival u Cannesu, na francuskoj rivijeri, tvrde izvori na koje se pozivaju tabloidi.

Sada je već svima jasno da zvijezda "Povratnika" ima svoj tip modela. Nina je, naime, visoka mršava plavuša sa naslovnice časopisa Sports Illustraded, za koji je reklamirala kupaće kostime te 2012. proglašena "novim imenom". Na naslovnici se potom 2014. pojavila zajedno s Chrissy Teigen i Lily Aldrige. (Hina)