Lijepa plavuša

STVARNO IMA TIP Leo DiCaprio ljubi mlađahnu manekenku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako slavni glumac ponovno ljubi. Naravno, radi se o mladoj i prekrasnoj manekenki.

Leonardno DiCaprio je pronašao novu ljubav. Oscarom nagrađenog glumca u zadnje vrijeme često se može vidjeti u društvu poljskog modela, ljepotice Ele Kawalec. S obzirom na to da je DiCaprio poznat po hodanju s manekenkama, među kojima su se našle Gisele Bundchen i Bar Refaeli, ne čudi da je njegova nova izabranica također manekenka.

Pogledaj i ovo Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Podrška Leu Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena

Par u zadnje vrijeme provodi svaki trenutak zajedno, a može ih se vidjeti kako idu na tulume u New Yorku kao i na spojeve tijekom dana. Leo trenutno traži nekretninu u New Yorku pa su se pojavile priče o zajedničkom životu para iako to za sada nije izgledno. Iako poznati glumac često mijenja djevojke, nije isključio mogućnost da se jednog dana smiri i oženi. 'Kada dođe vrijeme za ženidbu, doći će. Istina je da ne možete predvidjeti brak, ne možete ga planirati. Dogodit će se kada se treba dogoditi', izjavio je glumac nedavno u jednom intervjuu.

 

A video posted by Ela Kawalec (@ela.kawalec) on


 

A photo posted by Ela Kawalec (@ela.kawalec) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene