Pred zarukama?

Poznat je kao vječni neženja, ali čini se da bi baš ova djevojka mogla biti ona koja će ga navesti na brak!

Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio i njegova mlađahna djevojka Camila Morrone uživaju na jahti u Cannesu.

Slavni oskarovac Leonardo DiCaprio (44) i njegova 23 godine mlađa djevojka Camila Morrone ovih dana, kao i pola svjetske elite, uživaju u Cannesu na filmskom festivalu. 

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Pravi instagram dečko! Slavni oskarovac nikad nije bio zaljubljeniji: Strpljivo je fotografirao 23 godine mlađu djevojku!

Sretni par koji mediji prate u stopu viđen je kako se ukrcava na privatnu jahtu. Izgledaju zaneseno jedno drugim, a jasno je i da svaki slobodni trenutak provode zajedno. 

21-godišnja Camila na sebi je imala dugu svjetlucavu haljinu koja krojem podsjeća na grčke toge, a na decentan način istaknula je njezinu besprijekornu liniju. Haljina ima i dubok i otvoren izrez na prsima koji je otkrivao da Camila ne nosi grudnjak. 

Lijepa Argentinka i slavni glumac u vezi su od 2017., a od tada je njihova veza prošla mnogo uspona i padova, no čini se da su sada jako sretni. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @bulgariofficial for giving the honor of wearing the Cinemagia and to @miumiu for allowing me to feel like a princess on this night. #bvlgaripartner

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Par se u javnosti pojavio nakon premijere DiCapriova novog filma "Once Upon A Time In Hollywood", koji je režirao Quentin Tarantino. Film je nakon prvog prikazivanja dobio 6 minuta aplauza i ovacija gledatelja. 

Mlada Camila očito je krenula stopama svog znatno starijeg i slavnijeg dečka pa se okušava u glumi. I njezin film "Mickey and The Bear" također je doživio svoju premijeru na ovogodišnjem Cannesu, pa par na jahti sad sigurno uživa u zasluženom luksuznom odmoru nakon poslovnih obveza. 

Iako je oskarovac poznat kao vječni neženja, čini se da bi Camila mogla biti ona koja će ga uspjeti navesti da se napokon oženi. Njihovi prijatelji kažu da su njih dvoje presretni zajedno te da bi zaruke mogle biti iza ugla. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +4 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Celebrity Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene