Leonardo DiCaprio i njegova 23 godina mlađa djevojka Camila Morrone stigli su u Cannes.

Galerija


Par je zajedno od kraja 2017. godine.

Vezani članci Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Poznat je kao vječni neženja, ali čini se da bi baš ova djevojka mogla biti ona koja će ga navesti na brak! Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena

Oskarovac Leonardo DiCaprio i njegova 23 godine mlađa djevojka, glumica i manekenka Camila Morrone borave u Cannesu.

Iako par još uvijek nije imao službeno pojavljivanje na crvenom tepihu, paparazzi ih tu i tamo uspiju uhvatiti u slobodnim trenucima. Upravo je tako bilo i na glamuroznoj francuskoj rivijeri, na kojoj je sve simpatije ugrabio upravo 44-godišnji glumac kada je uhvaćen kako strpljivo fotografira svoju djevojku za društvene mreže.

Dok se ona izvijala za što bolju fotografiju, Leonardo je pokazao da je pravi "Instagram suprug", a nakon što je photosession završio, par je otišao s prijateljima na ručak.

Iako je u holivudskim krugovima poznat kao veliki ljubitelj manekenki te vječni neženja, činjenica jest kako se od mlade brinete ne odvaja već više od godinu dana, pa se svi s pravom pitaju je li ona napokon "ona prava".

Sve njegove dosadašnje veze prekidale su se zbog njegove odbojnosti prema smirivanju i obvezivanju, a najduže su ga zadržale Brazilka Gisele Bündchen i Izraela Bar Refaeli, plavokose manekenke s kojima je proveo sedam, odnosno pet godina. Zanimljivo, obje su nakon njega brzo osnovale obitelji.

Iako Camila odskače od kalupa dugonoge i plavokose manekenke, mnogi se slažu kako je prelijepa, a njezin poslovni put tek je počeo pa vjerujemo kako ćemo o njoj još itekako čuti.

Hoćemo li uskoro čuti i svadbena zvona, ostaje nam pričekati pa saznati.

Glazbenik tvrdi da je ljubovao s glumicom, ona ga nazvala "jezivim starcem", no ponovno joj je odgovorio