"Situacija je ozbiljna", rekla je Leona Paraminski za SHOWBUZZ.hr.

Galerija


Vatrena stihija poharala je okolicu Los Angelesa, evakuirano je više od 200 tisuća ljude, među kojima su i stanovnici Bel Aira. Požari su preplašili i Gorana Višnjića, koji već godinama radi i živi u Americi. "Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty. Ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu grada... Molite za sve pogođene ovim paklom", poručio je Višnjić uz snimku dramatičnih prizora koja se širi društvenim mrežama.

Vezani članci Goran Višnjić Goran Višnjić stigao na odmor u rodni Šibenik, u ugodnom društvu je posjetio festival koji mu puno znači Leona Paraminski - 2 Leona Paraminski pokazala trudnički trbuh dva mjeseca prije poroda i raznježila sve: "Čekamo te!"

Za SHOWBUZZ.hr javila se iglumica Leona Paraminski, koja sa suprugom živi u Santa Barbari. "Vatra bukti u okrugu Santa Barbare. Dakle, požari nisu daleko od nas. Evakuacija je u tijekom na tom području, Carpenteria i Ventura. Neki naši prijatelji su se već evakuirali. Autoceste se svako malo zatvaraju i otvaraju, ovisi o području. Vjetrovi su jaki, teško je kontrolirati vatru. Vatrogasci rade sjajan posao, rade danonoćno. Oštećeni su dalekovodi na tom području pa smo bez struje, svako malo i interneta. Zbog sigurnosnih mjera prekjučer je bio zatvoren i SBCC (koledž) na kojem radim u Santa Barbari. Mjere opreza su visoke, ne preporučuje se izlaziti van zbog kvalitete zraka. U oblaku dima smo, pepeo je posvuda, ne može se disati. Situacija je ozbiljna", zaključila je Paraminski.

Leona Paraminski o vatrenoj stihiji (Foto: PIXSELL/Instagram)
Goran Višnjić (FOTO: Instagram)