Goran Višnjić (FOTO: Instagram)
Goran Višnjić (FOTO: Instagram)

Goran Višnjić užasnut je strašnim požarima koji su u srijedu zahvatili okolicu Los Angelesa.


Vatrena stihija jučer je poharala okolicu Los Angelesa. Evakuirano je više od 200.000 ljudi, među kojima su bili i stanovnici elitne četvrti Bel-Air.

Vezani članci Davor Valčić U godinu dana dva požara u njegovoj zgradi: "Urušio se krov, ostali smo doslovno bez krova nad glavom. Šteta je ogromna. Čekamo da nam se rodi beba, a imamo i malo dijete..." Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi

Veliki požari prestrašili su i našeg glumca Gorana Višnjića koji već godinama živi i radi u Americi. "Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty. Ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu grada... Molite za sve pogođene ovim paklom", poručio je Višnjić uz snimku dramatičnih prizora koja se širi društvenim mrežama.

Goran Višnjić (FOTO: Instagram)
Goran Višnjić (FOTO: Instagram)

"Ovo je užasno! Prizori su apokaliptični", "Gorane, molim se za tebe, tvoju obitelj i prijatelje", "Nisam mislio da je ovo stvarno dok nisam vidio komentare ispod snimke. Držite se", samo su neki od komentara podrške upućeni našem glumcu koju u Americi živi sa suprugom Evom i troje djece. O svemu je progovorila i Leona Paraminski, rekavši također da je stanje alarmantno.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on