Leon Kondres želi biti komičar, pa je žiriju Supertalenta odlučio predstaviti neke od svojih fora.

Galerija


Leon Kondres prije godinu i pol počeo je sa svojim forama koje je odlučio i predstaviti žiriju Supertalenta. 

Vezani članci Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio! Frano Ridjan Trebalo mu je dugo da razmisli, ali neostvarena želja Frane Ridjana dobro će vas nasmijati

''Uvijek sam bio razredna budala, pa me frend nagovorio da nastupim i probam jednom. I bilo je super. Fore smišljam tako da pratim sve što vidim i kad god mi nešto padne na pamet, to zapišem i izvedem na pozornici. Nije dobro kad ispadnem glup, ali sam se na svaki negativan podražaj naviknuo. Ne improviziram, sve što kažem je smišljeno'', rekao je prije nastupa, a evo kako je žiri reagirao nakon što je vidio njegovu izvedbu.  

''Nisi bez potencijala, mene si čak uspio nasmijati. Cijeli nastup nije bio OK, u nekoj noćnoj mori bih te možda opet htjela vidjeti'', kaže Martina, s kojom se Maja dijelom složila.

''Ja se jako volim smijati i volim smiješne ljude, ali mislim da ti na svojim forama moraš raditi, ima potencijala, ali to nije to, mene nisi uspio nasmijati. Radi na sebi, pa tko zna'', Maja.

No Davor se nije složio s Majom.

''Inteligentan humor je otprilike kao i ljepota - u očima promatrača. Neka fora je nekome super, nekome super glupa, nekom uvredljiva. I dobar mi je indikator Maja za to. Kad njoj nešto nije smiješno ili je turbo glupo, onda znam da ima potencijala'', Davorova je izjava koja se Maji baš i nije svidjela.

''E, sad si se slagao, preglupa ti je izjava. Pričaš gluposti. Znaš da ja mislim sve što misli i masa, ja sam glas naroda i ja se uvijek smijem stvarima kojima se narod smije, a ti sad lupetaš kontra mene. Nemoj pričati gluposti'', zaključila je, a publika je sve popratila sa smiješkom jer je poznato da se Maja i Bilman vole ovako zezati i podbadati jedno drugo.

Davor je spremno podržao Leona, kao i Janko, a i Martina mu je dala da, pa ćemo ga opet gledati.

Sve o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.