sve je ljepša!

Naša bivša misica pokazala noge u vrućim hlačicama, svi se slažu da izgleda fantastično i 23 godine nakon skandaloznog izbora

Lejla Filipović Lejla Filipović 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović - 5 Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Galerija

Lejla Filipović je 1998. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske, no zamalo je ostala bez krune, a mnogi se slažu da i danas zaslužuje tu laskavu titulu.

Lejla Filipović (44) slovi kao jedna od najljepših Hrvatica i 23 godine nakon što je okrunjena titulom Miss Hrvatske.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

To najbolje potvrđuju komplimenti koje na Instagramu dobiva ispod svake objave, a na najnovijim fotkama pratitelje je potpuno očarala.

Lejla je pozirala u vrućim hlačicama od trapera i visokim čizmama te je za svoj izgled na fotkama dobila hrpu komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

"Wow, kakve noge", "Koja prekrasna žena", "Prezgodna", "Predivna kao i uvijek", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su se složili i da izgleda još bolje nego prije 23 godine kada je okrunjena titulom misice.

Inače, Lejlina pobjeda na izboru za Miss Hrvatske ostala je upamćena i po jednom skandalu. Naime, tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatske, pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene