Lejla Filipović objavila je fotografiju sa sestrama Amelom i Dženadom u rodnom Dubrovniku.

Galerija


Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) prošlih dana je s mužem Tarikom Filipović (49) bila u Bosni i Hercegovini te su se pojavili na 27. Sarajevo Film Festivalu, a sada odmara u rodnom Dubrovniku. 

Lejla je pokazala da uživa na plaži te je pozirala sa sestrama Amelom i Dženadom. "Seke napokon zajedno", istaknula je i uz svoje riječi stavila emotikone srca. 

Bivša misica je jako bliska sa svojom obitelji, sestrama i majkom Fehmom Šehović što često ističe. "Nije prošlo ni par dana a već mi sve nedostaje. Zagrljaj majke, osmijeh sestre, ulice moga djetinjstva, miris mora, borova.. Do sljedećeg susreta, grade moj", napisala je u veljači Lejla uz sliku iz rodnog grada. 

Inače, ona i njezine sestre su bile maloljetne kada im je otac iznenada umro pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje. Lejli je Dubrovnik obavezna destinacija svakog ljeta gdje dovodi često i svog supruga Tarika te sinove Dinu i Armana. 

Zvijezda kontroverznog showa stigla u Lijepu Našu, poznata je po divljim ispadima, a većina ju ne prepoznaje nakon promjene izgleda

Poznata ljepotica priredila vrući show na dubrovačkoj plaži zbog čega su svi pogledi bili uprti u nju

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju