Supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović dobila je brojne komplimente pratitelja, a među njima su bile i Nina Badrić i Matija Vuica.

Galerija


Lejla Filipović nije još spremna oprostiti se s ljetom, iako je to većina poznatih već učinila i vratila se s naše obale. 

Vezani članci Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore? Lejla i Tarik Fiipović (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Počeo 25. Sarajevo Film Festival, pažnju ukrao naš poznati par

"Sezona kupaćih kostima je još otvorena", naglasila je Lejla pozirajući u jednodijelnom badiću. Supruga Tarika Filipovića pokazala je savršenu figuru i istaknula bujni dekolte u 44. godini života, a otkrila je i kako je uživala na moru u ženskom vikendu. 

Dobila je brojne komplimente za fotografiju u kupaćem kostimu. "Ma prekrasna si", napisala joj je pjevačica Nina Badrić.  "Zgodna i gotovo", dodala je domaća dizajnerica Matija Vuica. 

"Predivna", "Ljepotica", "Samo ću reći: padoh u nesvijest", komentirali su pratitelji. Inače, Lejla je od 2007. u braku s Tarikom te imaju sina Amara.

Brat pokojne princeze Diane progovorio je o jednoj od najbolnijih stvari s kojom se nosila njegova sestra