Lejla Filipović na svom je profilu na Instagramu pokazala kako su ona i Tarik Filipović izgledali prije devet godina

Galerija


Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović na društvenim se mrežama odlučila vratiti u neka prošla vremena pa je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Tarikom Filipovićem, a koja je nastala prije dugih devet godina.

Vezani članci Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore? Lejla i Tarik Fiipović (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Počeo 25. Sarajevo Film Festival, pažnju ukrao naš poznati par

Lejla i Tarik na fotografiji poziraju zaljubljeno se gledajući, u nešto opuštenijem, rock-glam stilu.

"Jedna od dražih zajedničkih fotkica. Sa snimanja jedne kampanje prije devet godina", napisala je Lejla uz fotografiju.

Iako je od toga prošlo podosta godina, supružnici kao da se nisu puno promijenili, a Lejlini pratitelji u komentarima nisu krili koliko ih je njezina nova objava oduševila.

"Predivni ste", "Mladi, ludi i seksi", "Ajme, stvarno vam je super fotka","Predivni nekad i sad", "Mrak", "I meni jedna od najdražih", "Toliko prirodno, a emotivno. Vaši pogledi dočarali i vašu jedinstvenost u ljubavi. Ma svaka Vam čast", "Slika sve govori", "Krasni ste", neki su od komentara i komplimenata koje su dobili.

Šuput uživa u bračnoj idili, a našeg novinara pozvala je u rodilište: ''Ja sam se opet zaljubila u svog muža!''