'Nikad nisam vidio ništa slično. Briljantno! Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikad vidio!', napisao je Anthony Hopkins glumcu Bryanu Cranstonu.


Glumac Anthony Hopkins toliko je oduševljen serijom 'Breaking Bad' te glumom Bryana Cranstona koji igra Waltera Whitea da mu je napisao pismo putem e-maila.

>> Omiljena serija otišla u povijest - Donosimo 13 'naj' izjava!!

Vezani članci Anthony Hopkins - 3 Bio je omiljen mnogima dok nije hladnokrvno odao jedan detalj iz svog privatnog života: "Svejedno mi je bilo" Slika nije dostupna TRAUME IZ PROŠLOSTI ''Majka je bila alkoholičarka, a otac nas je napustio''

'Nikad nisam vidio ništa slično. Briljantno! Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikad vidio! Hvala vam, ovakav rad je rijedak, a kad se dogodi onda vraća vjeru i samopouzdanje u glumu', napisao je Hopkins.

Dodao je kako je dva tjedna gledao televiziju kako bi pogledao sve epizode serije. Nakon što je završio, tijekom noći je sjeo za računalo i napisao pismo.

'Ono što je počelo kao crni humor, razvilo se u labirint krvi, uništenja i pakla. Kao jakobinske, Shakespeareove ili grčke tragedije', napisao je impresionirani glumac te dodao: 'Vi ste najbolji glumci ikad, znam da zvuči kao fraza, ali to nije. Čestitam vam, imate moje duboko poštovanje. Stvarno ste velik glumac', napisao je na kraju pisma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook