Fanovi tužni

Omiljena serija otišla u povijest - Donosimo 13 'naj' izjava!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najboljih serija ikad, 'Breaking Bad', privedena je kraju. Fanovi su tužni no imat će ovu vrhunsku seriju barem po čemu pamtiti.

'Breaking Bad' je priveden kraju i to tjedan dana nakon što je ova serija osvojila nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju.

Ovo vrhunsko ostvarenje je tijekom pet sezona oduševljavalo svoje obožavatelje i iznjedrilo mnoštvo legendarnih izjava.

Portal mojtv.hr izdvojio je neke od njih, a mi vam ih prenosimo.

13. "Stay out of my territory.", S2E10

Pogledaj i ovo Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Prelijepa ljubavna priča Brak koji ruši sve tabue: Skupa su 13 godina, a imena i spol djece skrivaju od svih



Prva prava badass izjava Waltera Whitea. Nakon što je na svom području uhvatio jednog wannabe meth kuhara, Walt ga je ovom jednostavnom rečenicom upozorio da je bolje da ga se kloni. I njega, i tog područja. I metha.

12. "You two suck at peddling meth.", S3E21



Bilo je to davno kad je Saul još mogao ovako nešto reći Heisenbergu, odnosno Walteru u tom trenutku. To je ujedno i trenutak kad je Saul odlučio Waltera i Jesseja upoznati s najboljim mogućim distributerom metha, Gusom Fringom.

11. "La familia es todo.", S3E7



Situacija od koje su nas prošli trnci bila je i s Hectorom. U prisjećanju smo vidjeli kako su blizanci postali tako bliski: kad je jedan brat drugome potrgao igračku, ovaj drugi je poželio da on umre. Djed Hector skoro mu je ispunio želju uz pouku da nikad ne okreće leđa obitelji.

10. "No more half-measures.", S3E12



Rekao je Mike i sam sebi 'osigurao' smrt kasnije. Ovom izjavom pokušao je naučiti Waltera da se niti jedan posao ne ostavlja za kasnije niti se ijedan grijeh ne oprašta na pola; ako nešto radiš, pregrizi zube i napravi kako spada.

9. "I will kill your wife, I will kill your son, I will kill your infant daughter.", S4E11



Gus je prvo rekao kako u svom poslu ne prijeti nikome, a onda je ovo rekao Walteru kad je htio osigurati da Jesse kuha za njega, a da se Walt više ne miješa. Ova izjava znači i: "Ubit ću te čim mi Jesse to dopusti."

8. "Because I say so.", S5E1



Već na početku posljednje sezone vidjeli smo koliko se Walter promijenio. Nakon što je ubio Gusa i uz pomoć magneta 'napao' sobu s dokazima u policiji, Mike ga je upitao kako je siguran da je to sve upalilo. Jedan od scenarista priznao je za The Hollywood Reporter da su tom izjavom započeli s Walterovom arogancijom i egocentričnosti koja ga je dovela do propasti.

7. "Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James.", S5E3



Još jedan neuspješni Mikeov pokušaj da Waltera spusti na zemlju nakon što je Walter pokušao preuzeti Gusov posao i nije mu išlo glatko kao što je mislio.

6. "All I can do is wait ... for the cancer to come back.", S5E4



Prvo pravo priznanje Skyler White svome mužu nakon što je shvatila kako će Walt uvijek raditi iza njezinih leđa.

5. "I'm not in the meth business. I'm in the empire business.", S5E6



Walter je pokušao objasniti Jesseju (odnosno samome sebi) zašto želi zaraditi što više novaca. Priznao je na glas da je opsjednut činjenicom da je napustio Gray Matter za samo 5,000$, tvrtku koja sad vrijedi milijarde.

4. "Shut the f* up and let me die in peace.", S5E7



Jedna od najtužnijih scena za sve fanove definitivno je ona s Mikeovom smrti. Ni samom glumcu Jonathanu Banksu nije bilo jednostavno oprostiti se od uloge, priznao je.

3. "Tread lightly.", S5E9



Početak drugog dijela pete sezone obilježila je ova izjava, a možda i (zasad) cijeli drugi dio. Nakon što smo čuli da je Walt to izjavio Hanku, Internet su doslovno preplavili postovi fanova upravo s tom rečenicom...

2. "Say my name.", S5E7



Pjevušio je Walter pjesmu Destiny's Child. Jedna od dvije 'najcool' izjave, najbolji Walterov monolog. Zašto je to rekao? Jer on kuha najbolji meth. Jer je on ubio Gusa Fringa. Jer je on Heisenberg. ("You're goddamn right!")

1. "I am the one who knocks!", S4E6



Izjava koja je ušla u povijest, video sa scenom je pogledan skoro 2 milijuna puta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene