Djevojci Simona Cowella, Lauren Silverman, vjetar je pomrsio planove pa je slučajno pokazala gaćice.

Galerija


Djevojka slavnog televizijskog voditelja i člana žirija mnogih pjevačkih reality showova Simona Cowella, Lauren Silverman, pojavila se na dodjeli nagrada Pride of Britain u dugoj elegantnoj crnoj haljini posutoj šljokicama. Iako je prvi dojam bio besprijekoran, vjetar je ovoj 42-godišnjoj ljepotici pomrsio planove. 

Vezani članci Leona Lewis - 1 Pobjeda u showu i jedan hit su joj donijeli svjetsku slavu, ali ubrzo je sve krenulo nizbrdo Simon Cowell (Foto: Profimedia) Bolne posljedice: ''Sprženi'' šef 'X Factora' nema mjere u sunčanju, pokazao bolne opekline

Naime, crna toaleta imala je vrlo visok prorez na jednoj nozi, a kada je hodala prema automobilu, vjetar joj je razgrnuo haljinu i otkrio pogled na njezine crne gaćice. Iako bi se mnogi u toj situaciji možda smeli, Lauren je ostala pribrana i samo je nastavila hodati bez obaziranja na škljocanja fotoaparata svuda oko sebe. 

Inače, Simon Cowell i Lauren su zajedno od 2013. godine, a njihova je veza podigla mnogo prašine. Naime, Lauren je u trenutku započinjanja romanse sa Cowellom još bila u braku s njegovim dobrim prijateljem. Za aferu se saznalo kada je Lauren zatrudnjela sa Simonom. Na kraju mu je rodila dijete, sina Erica, i u rekordnom se roku razvela od muža te započela sretan obitelji život sa kontroverznim voditeljem oštrog jezika Cowellom. 

Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna