U posljednje vrijeme cijeli svijet je brujao o ljubavnom životu glazbenog mogula Simona Cowella – njegova djevojka Lauren Silverman je trudna!


Ne bi tu ništa bilo čudno da Lauren nije bila u braku sa Simonovim prijateljem Andrewom Silvermanom.

Vezani članci Lauren Silverman i Simon Cowell Vezu su počeli kad je bila u braku s njegovim prijateljem, a on ni nekoliko godina kasnije ne skida pogled s nje Slika nije dostupna Opa, što će djevojka reći: Rođendan u društvu bivše!

Andrewa je varala sa Simonom godinu dana, iako su njih dvoje godinama bili najbolji prijatelji.

>>> 'Ukrao' ženu najboljem prijatelju: 'Veza im je puna ljubavi, sretni su zajedno'

Kako bi raščistio sve zavrzlame oko njegove djevojke, Simon je gostovao u showu kod Ellen DeGeneres.

Priznao je kako mu je jasno da je 'cijela priča sočna' i da 'ne može kriviti medije za toliki interes' oko njegove i Laurenine veze.

'Očito je kako ne mogu kriviti medije, znao sam da je naša veza za njih sočna priča. Ali bilo je dosta stvari koje su pisali o njoj: da me namjerno upecala s djetetom, da je sponzoruša. To je aposlutna laž, Lauren nije sponzoruša. Odlična je, samo mi je žao što je postalo tako nelagodno zbog okolnosti u kojima smo se našli', ispričao je Simon Ellen.

Priupitala ga je kojeg je spola djete koje očekuju, ali Simon je bio škrt na riječima.

'Vidjet ćeš, morat ćeš pričekati. Ne znam, kada sam saznao kako ću postati otac, pomislio sam, o moj Bože. Ovo je uzbudljivo, ali bit će i noćna mora u nadolazećih par tjedana. Znao sam da će nas fotografi pratiti svugdje, i da ćemo stalno biti u medijima. Bilo mu je grozno zbog cijele situacije', zaključio je Simon.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook