Larsa Pippen ispijala je prošlog vikenda koktele s misterioznim muškarcem, a njezin mlađahni dečko Malik Beasley nije bio u blizini.

Galerija


Poduzetnica Larsa Pippen (46) posljednjih mjeseci bila je u središtu skandala jer je započela vezu s 22 godina mlađim košarkašem Malikom Beasleyjem, koji je još bio u braku. 

Vezani članci Larsa Pippen Paparazzo fotke kraljice skandala pokazuju da njezino tijelo ipak nije tako savršeno kako se hvali na Instagramu Larsa Pippen Seksi videom odgovorila na provokacije bivše supruge svog novog dečka, on je od nje mlađi "samo" 22 godine

Američka popularna reality zvijezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardashian-Jenner, prošlog vikenda je iznenadila javnost. Naime, Pippen je viđena u društvu misterioznog muškarca s tetovažama pokraj bazena u Miamiju. 

Skupa su ispijali koktele dok su bili na ležaljkama i izgledali su vrlo prisno. Larsa je plijenila pozornost u minijaturnom bikiniju koji je istaknuo njezine bujne grudi i pozadinu, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. 

Inače, iza Pippen je brak s košarkašem Scottiejem Pippenom (55), s kojim ima četvero djece i za kojeg se udala davne 1997. godine. 

Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla