50-godišnja glumica otišla je iz Hollywooda te se pokušava povući iz javnosti, no privlačila je poglede svojom pojavom dok je šetala psa blizu svog doma u Los Angelesu.

Galerija


Glumica Lara Flynn Boyle svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti šokira izobličenim licem, a paparazzi su je ponovno ulovili nakon što se čak dvije godine skrivala od medija.

Vezani članci Lara Flynn Boyle Bila je zbilja prelijepa žena, a danas svojom pojavom zabrinjava i rastužuje. Svi se pitaju što joj je to trebalo Lara Flynn Boyle Proslavila ju je uloga u kultnoj seriji, tad su se svi divili njezinoj ljepoti, a glumica 30 godina poslije ne nalikuje na sebe

50-godišnja glumica otišla je iz Hollywooda te se pokušava povući iz javnosti, no privlačila je poglede dok je šetala psa blizu svog doma u Los Angelesu. Zvijezda 90-ih i bivša djevojka legendarnog Jacka Nicholsona u ožujku je proslavila 50. rođendan, a već godinama je tema tabloida zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

Lara, koja se proslavila u kultnoj seriji "Twin Peaks", prošetala je Los Angelesom bez trunke šminke na licu, a bila je odjevena u običnu trenirku.

Očito je da se Boyle unakazila plastičnim operacijama, no unatoč očitom, nikada nije htjela priznati da je otišla pod nož. Jedna od najljepših glumica 90-ih godina i zvijezda nekoliko uspješnih serija danas je neprepoznatljiva.

Postala je čak i predmet sprdnje jer se obožavatelji šale kako redovito jede nešto na što je alergična pa joj se lice napuhuje.

Lara Flynn Boyle poznata je i po skandalima vezanima za alkohol. Prije dvije godine uhvatili su je kako oko podneva pije viski iz boce dok sjedi u autu, a pritom je prekršila i zakon jer je u Kaliforniji zabranjeno piti žestoka pića u automobilu. Na velike i male ekrane očito se ne namjerava vratiti, a to je dokazala i jednim potezom kada je odbila ponovno odigrati svoju poznatu ulogu u seriji "Twin Peaks".

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž