Kakva ljepotica!

Kći Ene Begović u javnosti nakon dugo vremena kao podrška poznatoj teti, što je starija, to je sve sličnija pokojnoj mami

Lana Radeljak - 1 Lana Radeljak - 1 Marko Lukunić/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana Radeljak - 1 Galerija

Lana Radeljak pojavila se u kazalištu Kerempuh na predstavi "Sve što sam prešutjela", kojom je njezina teta Mia Begović obilježila važne obljetnice u karijeri.

Kći tragično stradale glumice Ene Begović i Josipa Dikana Radeljaka, Lana Radeljak, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Mamina slika i prilika! Studira u Milanu i prelijepa je: Dikan se pohvalio kćeri Lanom i nazvao ju svojim suhim zlatom

Lana nije mogla propustiti monodramu "Sve što sam prešutjela" u kazalištu Kerempuh, kojom je njezina teta Mia Begović obilježila 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom.

Predstavu je pratila u muškom društvu i sudeći po osmijehu koji nije skidala s lice, uživala je Mijinoj izvedbi, a sve je bilo u humanitarnom duhu jer je prihod od prodaje ulaznica namijenjen za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju "Nisi sama – ideš s nama!" udruge Nismo same.

Lanu rijetko imamo priliku vidjeti, a svaki put sve više nalikuje na svoju pokojnu mamu. Na svoju kći ponosan je i Dikan, koji se inače hvali njezinim uspjesima na društvenim mrežama, pa je tako nedavno otkrio da je Lana završila studij ekonomije i menadžmenta u Italiji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene