ponosni otac se oglasio

Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Facebook 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Galerija

Lana Radeljak nedavno je diplomirala u Italiji, čime se njezin otac Josip Radeljak Dikan pohvalio na društvenim mrežama.

Lijepa i uspješna Lana Radeljak iz dana u dan sve više nalikuje svojoj pokojnoj majci, glumici Eni Begović, i rijetki su oni koji joj se ne dive.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak "Bože dragi..." Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

Na nju je ponosan i otac Josip Radeljak Dikan, koji se Laninim uspjehom hvali i na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavio i fotografije iz Milana, točnije s privatnog Sveučilišta Boccona, na kojem je stekla titulu sveučilišne prvostupnice međunarodne ekonomije i menadžmenta.

"Sretan dan", napisao je Dikan uz fotografiju s promocije koju je objavio na svojem profilu na Facebooku.

"Prekrasno i sretno cijeloj familiji. Bravo", "Prelijepi ste", "Lijepa sretna obitelj", "Super", "Uživajte, zasluženo", dio je komentara njegovih prijatelja.

Lana je studij u Italiji upisala nakon što je završila gimnaziju u Zagrebu, a detalje privatnog života čuva za sebe, pa su joj tako i profili na društvenim mrežama privatni. Tek s vremena na vrijeme njezin otac podijeli neku fotografiju i istakne koliko je voli i koliko je ponosan na nju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Celebrity Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene